kannettava langaton kaiutin

  kannettava langaton kaiutin

  Jykevä ääni hämmästyttävän selkeänä

  Philips Shoqbox SB7100 toistaa musiikin niin että tuntuu. Kahden kaiutinelementin ja wOOx-tekniikan ansiosta ääni on syvä, jykevä ja silti selkeä. Ota musiikki mukaan ja suoratoista langattomasti Bluetoothin kautta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

kannettava langaton kaiutin

Bluetooth®, Liikeohjaus, Sisäinen mikrofoni puheluita varten, 8 W, ladattava akku SB7100/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Jykevä ääni hämmästyttävän selkeänä

 • 2 neodyymikaiutinta

  2 neodyymikaiutinta

  Kaksi sisäistä neodyymikaiutinta ja wOOx-järjestelmä: Saat parhaat äänet, mitä voit odottaa pieneltä kaiuttimelta. Jykevä ääni, hämmästyttävä selkeys ja syvä basso mahdollistavat parhaasta mahdollisesta äänikokemuksesta nauttimisen missä tahansa.

 • Pyyhkäisytunnistin kappaleiden ohitukseen

  Pyyhkäisytunnistin kappaleiden ohitukseen

  SHOQBOX sisältää liiketunnistimen. Voit siirtyä seuraavaan tai edelliseen kappaleeseen pyyhkäisemällä tunnistimen yli vasemmalta oikealle tai oikealta vasemmalle. Voit pysäyttää musiikin asettamalla käden tunnistimen päälle sekunnin ajaksi. Voit jatkaa musiikin toistoa asettamalla käden uudelleen tunnistimen päälle. Yksinkertaisen liikeohjauksen ansiosta musiikin ohjaaminen on helppoa.

 • Sisäinen mikrofoni kaiutinpuhelimelle

  Sisäinen mikrofoni kaiutinpuhelimelle

  Sisäisen mikrofonin ansiosta laite toimii myös kaiutinpuhelimena. Kun puhelimeen saapuu puhelu, musiikin toisto keskeytetään ja voit puhua kaiuttimen kautta. Voit soittaa liikepuheluita tai kaverille juhlista – SHOQBOX toimii aina.

 • Puheohjaus palautetta varten

  Puheohjaus palautetta varten

  Puheohjaus on saatavana eri kielillä. Se antaa välitöntä palautetta virtatasosta tai ilmoittaa, onko kaiutin kytketty laitteeseen oikein.

 • Liitä 2 Shoqbox-soitinta L-R-kaiuttimiin

  Liitä 2 Shoqbox-soitinta L-R-kaiuttimiin

  Voit liittää kaksi SHOQBOX-kaiutinta stereojärjestelmän vasempaan ja oikeaan kanavaan Smart Sensor -tunnistimen avulla. Aseta kaiuttimet vierekkäin ja pyyhkäise käsillä molempien tunnistimien yli ulkoapäin ja samaan aikaan. Sopivat täydellisesti juhliin tai kokoontumisiin. Nauti jykevistä stereoäänistä musiikkia kuunnellessasi, elokuvia katsellessasi ja pelejä pelatessasi.

 • Bluetooth-suoratoisto

  Bluetooth on lyhyen kantaman langatonta tiedonvälitystekniikkaa, joka on sekä kestävää että energiatehokasta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys toisiin Bluetooth-laitteisiin, joten voit toistaa lempimusiikkiasi helposti älypuhelimista, tablet-laitteista tai jopa kannettavista tietokoneista sekä iPodeista tai iPhoneista Bluetooth-yhteensopivilla kaiuttimilla.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Akun käyttöikä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita