kannettava langaton kaiutin

  kannettava langaton kaiutin

  Jykevä ääni hämmästyttävän selkeänä

  Anna äänen kuulua roiskeen- ja pudotuksenkestävän Philips Shoqbox SB7260/12 -musiikkijärjestelmästä. Vie musiikkisi ulos ja nauti langattomasti – ja pelottomasti – Shoqboxin jykevästä ja selkeästä äänestä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Jykevä ääni hämmästyttävän selkeänä

 • 2 neodyymikaiutinta

  2 neodyymikaiutinta

  Kaksi sisäistä neodyymikaiutinta ja wOOx-järjestelmä: Saat parhaat äänet, mitä voit odottaa pieneltä kaiuttimelta. Jykevä ääni, hämmästyttävä selkeys ja syvä basso mahdollistavat parhaasta mahdollisesta äänikokemuksesta nauttimisen missä tahansa.

 • Pudota, kastele ja jatka käyttöä

  Pudota, kastele ja jatka käyttöä

  Philips SHOQBOX kestää roiskeet ja putoamisen, mikä tekee siitä täydellisen ulkoilmassa seikkaileville. Sateesta tai roiskeista ei tarvitse huolehtia roiskeilta suojaavan muotoilun ansiosta. Kumikotelo on erityisen kovaa materiaalia, joka kestää pudotukset ja kovan käytön. Voit tiputtaa puhelimen laukkuun tai ripustaa sen reppuun. Täydellinen ulkoiluun, jossa vaaditaan ylimääräinen annos kestävyyttä.

 • Pyyhkäisytunnistin kappaleiden ohitukseen

  Pyyhkäisytunnistin kappaleiden ohitukseen

  SHOQBOX sisältää liiketunnistimen. Voit siirtyä seuraavaan tai edelliseen kappaleeseen pyyhkäisemällä tunnistimen yli vasemmalta oikealle tai oikealta vasemmalle. Voit pysäyttää musiikin asettamalla käden tunnistimen päälle sekunnin ajaksi. Voit jatkaa musiikin toistoa asettamalla käden uudelleen tunnistimen päälle. Yksinkertaisen liikeohjauksen ansiosta musiikin ohjaaminen on helppoa.

 • Sisäinen mikrofoni kaiutinpuhelimelle

  Sisäinen mikrofoni kaiutinpuhelimelle

  Sisäisen mikrofonin ansiosta laite toimii myös kaiutinpuhelimena. Kun puhelimeen saapuu puhelu, musiikin toisto keskeytetään ja voit puhua kaiuttimen kautta. Voit soittaa liikepuheluita tai kaverille juhlista – SHOQBOX toimii aina.

 • Puheohjaus palautetta varten

  Puheohjaus palautetta varten

  Puheohjaus on saatavana eri kielillä. Se antaa välitöntä palautetta virtatasosta tai ilmoittaa, onko kaiutin kytketty laitteeseen oikein.

 • Liitä 2 Shoqbox-soitinta L-R-kaiuttimiin

  Liitä 2 Shoqbox-soitinta L-R-kaiuttimiin

  Voit liittää kaksi SHOQBOX-kaiutinta stereojärjestelmän vasempaan ja oikeaan kanavaan Smart Sensor -tunnistimen avulla. Aseta kaiuttimet vierekkäin ja pyyhkäise käsillä molempien tunnistimien yli ulkoapäin ja samaan aikaan. Sopivat täydellisesti juhliin tai kokoontumisiin. Nauti jykevistä stereoäänistä musiikkia kuunnellessasi, elokuvia katsellessasi ja pelejä pelatessasi.

 • Bluetooth-suoratoisto

  Bluetooth on lyhyen kantaman langatonta tiedonvälitystekniikkaa, joka on sekä kestävää että energiatehokasta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys toisiin Bluetooth-laitteisiin, joten voit toistaa lempimusiikkiasi helposti älypuhelimista, tablet-laitteista tai jopa kannettavista tietokoneista sekä iPodeista tai iPhoneista Bluetooth-yhteensopivilla kaiuttimilla.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Iskunkestävyys on mitattu n. 0,8 m:n korkeudesta. Suoja iskuja vastaan vaihtelee olosuhteiden mukaan.
 • SHOQBOXin rungon roiskesuojaus vettä vastaan vastaa IEC 60529 IPX4 -standardia. Se ei ole vedenkestävä eikä sitä saa upottaa veteen tai käyttää kylpyhuoneessa.
 • Akun käyttöikä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita