1
Ääni & video

Pronto

Radiotaajuuden laajennus

  Pronto

  Radiotaajuuden laajennus

  Pidennetty käyttöetäisyys, luotettava ohjaus

  Helposti asennettavat radiotaajuuden laajentimet Pronto ja ProntoPro takaavat häiriöttömät puhelut usean huoneen tiloissa ja kulmienkin taakse.

  Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Pidennetty käyttöetäisyys, luotettava ohjaus

 • Valinnainen infrapuna-laajennusmoduuli ohjaa piilossa olevia laitteita

  Infrapuna-laajennusmoduulin avulla voit hallita perinteisiä infrapunalaitteita radiotaajuusverkon kautta.

 • Kauko-ohjaus toimii seinien läpi radiotaajuustekniikan ansiosta

  Mikä tahansa radiotekniikka, joka mahdollistaa komponenttien hallinnan ilman näköyhteyttä, esimerkiksi seinien ja muiden esteiden läpi. Kaukosäätimessä käytetään kahta erityyppistä radiotaajuustoimintoa: komponenttia ja infrapunaa ohjaavaa radiotaajuutta.

 • Säädettävä antenni auttaa RF-laajentimen oikeassa sijoittelussa

  Erillisen säädettävän antennin ansiosta RF-laajentimelle löytyy aina paras mahdollinen sijainti, jolloin käyttö onnistuu lähes häiriöittä myös monen huoneen tiloissa tai vaikka laitteet olisi sijoitettu kaappeihin. Antennissa on sisäänrakennettu häiriöntunnistin, joka vilkkuu havaitessaan jonkin muun radiotaajuuslaitteen, kuten mikroaaltouunin. Mitä nopeammin merkkivalo vilkkuu, sitä huonompi on antennin sijainti.

 • Ilmaisin tunnistaa radiotaajuushäiriöiden lähteet

  Häiriönilmaisimen punainen merkkivalo paljastaa kotona häiriönlähteet, jotka saattavat häiritä RF-laajentimen toimintaa. Ilmaisin on asennettu antenniin ja se alkaa vilkkua heti havaittuaan muista radiolaitteista, kuten mikroaaltouunista, tulevia häiriöitä. Mitä nopeammin merkkivalo vilkkuu, sitä enemmän antenniin kohdistuu häiriöitä ja sitä epäluotettavammin laajennin toimii.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita