kannettava kaiutin

  kannettava kaiutin

  Kaikki samassa kannettavassa kaiuttimessa

  Nauti musiikin kuuntelusta Philipsin kannettavasta all-in-one-kaiuttimesta. Kuuntele suosikkikappaleitasi MicroSD-kortti-/aux-in-liitännän kautta. wOOx™-tekniikkaa hyödyntävä kaiutin on pienikokoinen ja saatavana useissa väreissä. Sen mukana toimitetaan ladattava akku. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kaikki samassa kannettavassa kaiuttimessa

 • Helppo toisto MicroSD-kortilta

  Lataa vain haluamasi sisältö kortille ja liitä se soittimeesi, niin viihde ei taatusti lopu kesken.

 • Sisäinen digitaalinen FM-radio

  Analogisten FM-lähetysten lisäksi kuuluva digitaaliradio on uusi tapa lähettää radio-ohjelmia maanpäällisen lähetinverkon kautta. Se tarjoaa kuuntelijalle enemmän vaihtoehtoja ja tietoa, ja sen lähetysääni on kirkas ja häiriötön. Tekniikan ansiosta vastaanotin voi lukkiutua voimakkaimpaan tarjolla olevaan signaaliin. Digitaaliasemien lähetystaajuuksia ei tarvitse muistaa, vaan ohjelma haetaan aseman nimen perusteella.

 • Lähtöteho 1,5 W RMS

  Järjestelmän kokonaislähtöteho on 1,5 W RMS. RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Mitä korkeampi wattiarvo, sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Syvyyttä ja voimaa mataliin ääniin wOOx™-kaiutintekniikalla

  wOOx™-tekniikka edustaa kokonaan uudenlaista kaiutinajattelua. Sen tuottaman syvän basson tuntee ja kuulee voimakkaampana kuin missään muussa äänentoistojärjestelmässä. Erikoisvalmisteiset kaiutinelementit toimivat täydellisessä sopusoinnussa wOOx-bassoelementin kanssa, ja tarkasti viritetyt pääkaiutinelementti ja diskanttikaiutin takaavat saumattoman siirtymisen alemmista keskitaajuuksista korkeataajuisiin ääniin. Kaksoisripustus ja symmetrinen sandwich-rakenne tuottavat matalan ja tarkan, lähes säröttömän basson. wOOx hyödyntää kaiutinkotelon koko tilavuutta, ja sen tuottama poikkeuksellisen syvä ja dynaaminen basso ottaa kaiken irti musiikista.

 • Stereokuulokeliitäntä parempaa musiikkinautintoa varten

  Liitä kuulokkeesi tähän Philips-laitteeseen, niin voit kuunnella musiikkia milloin haluat ja nauttia lempielokuvistasi tai -musiikistasi upealla äänenlaadulla häiritsemättä muita.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita