Langaton kaiutin

  Langaton kaiutin

  Voimakas, dynaaminen ääni

  Tehokas äänentoistojärjestelmä tukee musiikin langatonta suoratoistoa Bluetoothin kautta. Bassorefleksikaiuttimet takaavat voimakkaan, syvän bassontoiston. Monipuolisen AC-virtalähteen ja AA-paristovaihtoehtojen ansiosta voit kuunnella musiikkia helposti missä tahansa. Tämä kaiutin on kuin sinulle tehty. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Voimakas, dynaaminen ääni

Langaton musiikin siirto

 • Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Bluetooth on lyhyen kantaman langatonta tiedonvälitystekniikkaa, joka on sekä kestävää että energiatehokasta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys toisiin Bluetooth-laitteisiin, joten voit toistaa lempimusiikkiasi helposti älypuhelimista, tablet-laitteista tai kannettavista tietokoneista sekä iPodeista tai iPhoneista Bluetooth-yhteensopivilla kaiuttimilla.

 • Tukee kaikkia Bluetooth-laitteita

  Tukee kaikkia Bluetooth-laitteita

  Bluetooth on lyhyen kantaman langatonta tiedonvälitystekniikkaa, joka on sekä kestävää että energiatehokasta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys toisiin Bluetooth-laitteisiin, joten voit toistaa lempimusiikkiasi helposti älypuhelimista, tablet-laitteista tai jopa kannettavista tietokoneista sekä iPodeista tai iPhoneista Bluetooth-yhteensopivilla kaiuttimilla.

 • Bassorefleksikaiuttimet tuottavat tehokkaan ja syvän bassoäänen

  Bassorefleksikaiuttimet tuottavat tehokkaan ja syvän bassoäänen

  Kaiutinelementin takana oleva kammio ohjaa ilmaa kaiuttimen sisäisten akustisesti viritettyihin venttiileihin ja syventää bassotoistoa.

 • Ihanteellinen älypuhelimille, tietokoneille ja kannettaville laitteille

  Ihanteellinen älypuhelimille, tietokoneille ja kannettaville laitteille
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita