Langaton kaiutin

  Langaton kaiutin

  Voimakas, täyteläinen ääni

  Tehokas äänentoistojärjestelmä tukee musiikin langatonta siirtoa Bluetoothin kautta. Bass Reflex -kaiuttimet takaavat upean syvän, voimakkaan basson. USB-liitännän ansiosta voit ladata minkä tahansa laitteen. SBT550/12-kaiutin on täydellinen matkakumppani. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Langaton kaiutin

Bluetooth®, Stereoääni ja bassoelementti, USB-portti lataamiseen, 20 W SBT550WHI/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Voimakas, täyteläinen ääni

Bluetooth-kaiutin ja langaton musiikin siirto

 • Tukee kaikkia Bluetooth-laitteita

  Tukee kaikkia Bluetooth-laitteita

  Bluetooth on lyhyen kantaman langatonta tiedonvälitystekniikkaa, joka on sekä kestävää että energiatehokasta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys toisiin Bluetooth-laitteisiin, joten voit toistaa lempimusiikkiasi helposti älypuhelimista, tablet-laitteista tai jopa kannettavista tietokoneista sekä iPodeista tai iPhoneista Bluetooth-yhteensopivilla kaiuttimilla.

 • Kokonaislähtöteho 20 W RMS

  Kokonaislähtöteho 20 W RMS

  RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Vahvistimia rajoittaa sähköenergia, jonka ne voivat vahvistaa, ja kaiuttimia sähköenergia, jonka ne voivat muuntaa äänienergiaksi väärentämättä äänisignaalia. Mitä korkeampi wattiarvo sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • USB-portti muiden laitteiden lataamiseen

  USB-portti muiden laitteiden lataamiseen

  Tässä kaiuttimessa on USB-portti, joten laitteen lataaminen on helppoa. Laitteen voi liittää yksinkertaisesti USB-kaapelilla kaiuttimen takaosaan.

 • Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Yhdellä helpolla liitännällä saat musiikkia kannettavista laitteista ja tietokoneista. Liität vain laitteesi Philips-laitteen äänituloliitäntään (3,5 mm). Tietokoneet liitetään tavallisesti kuulokelähdön kautta. Kun laitteet on liitetty, voit toistaa koko musiikkikokoelmasi suoraan ensiluokkaisilla kaiuttimilla. Philips antaa aina parempaa ääntä.

 • Ihanteellinen älypuhelimille, tietokoneille ja kannettaville laitteille

  Ihanteellinen älypuhelimille, tietokoneille ja kannettaville laitteille
 • Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Kaiuttimesi tukee musiikin siirtoa Bluetoothin kautta. Sen avulla nautit suosikkikappaleistasi korkealaatuisina Bluetooth-tekniikkaa tukevista laitteistasi.

 • Bassorefleksikaiuttimet toistavat basson täyteläisenä ja voimakkaana

  Kaiutinelementin takana oleva kammio ohjaa ilmaa kaiuttimen sisäisten akustisesti viritettyihin venttiileihin ja syventää bassotoistoa.

 • Syvä ja dynaaminen ääni tehokkaista kaiutinelementeistä

  Tehokkaat kaiutinelementit tuottavat musiikkia, jossa on potkua. Jykevä, dynaaminen basso pitää motivaatiota yllä. Laadukkaat kaiutinelementit takaavat vivahteikkaan äänimaailman.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita