Langaton multimediasovitin

  Langaton multimediasovitin

  Toista PC-elokuvia langattomasti televisiossa

  Unohda tietokone. Siirry nauttimaan digitaalisesta musiikista, valokuvista ja videoista siinä muodossa kuin niistä tulisikin nauttia.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Toista PC-elokuvia langattomasti televisiossa

Siirrä elokuvia, musiikkia ja valokuvia televisioon

 • Katsele haetut elokuvat mukavasti televisiosta

  Kun lataat ja tallennat elokuvat tietokoneelle, voit nauttia niistä mukavasti kotisohvallasi. Ladattuja elokuvia ei tarvitse kopioida CD- tai DVD-levylle, vaan voit käyttää niitä suoraan helposti ja vaivattomasti.

 • Tukee WMV-, DivX- ja Xvid-videomuotoja

  Tallenna videokokoelmasi ja ladatut elokuvat tietokoneeseen tuetussa videomuodossa ja toista ne suoraan televisiossa. Tuetut videomuodot: MPEG1, 2, DivX, Xvid ja WMV. WMV-tiedostojen toistaminen kiintolevyltä edellyttää langallista Ethernet-yhteyttä.

 • Siirrä musiikki korkealaatuisena PC:ltä äänentoistojärjestelmään

  Siirrä musiikki PC:ltä äänentoistojärjestelmääsi korkealaatuisena. Kuuntele äänentoistojärjestelmälläsi PC:lle tallennettua musiikkia. Valitse kappaleet musiikkikokoelmastasi esittäjän, levyn tai tyylin mukaan.

 • Kuuntele Internet-radiota ilman tietokonetta.

  Lisää nykyiseen audiojärjestelmääsi uusia radiokanavia liittämällä laite laajakaistayhteydellä suoraan Internet-radiokanaviin.

 • Tukee WMA-, WMA-DRM- ja MP3-musiikkiformaatteja

  Tallenna musiikkikokoelmasi ja Internetistä haetut kappaleet tietokoneellesi jossain monista tuetuista ääniformaateista ja kuuntele sen jälkeen äänentoistojärjestelmälläsi. Tukee WMA-, WMA-DRM- ja MP3-tiedostomuotoja

 • Katsele ystäviesi kanssa valokuvia diaesityksenä televisiosta

  Ota mukava asento ja nauti lomakuvistasi perheen tai ystäviesi seurassa.

 • Voit säilyttää valokuvat tietokoneessa ja katsella niitä televisiosta

  Tallenna valokuvakokoelmasi keskitetysti tietokoneeseen ja katsele niitä langattoman yhteyden avulla televisiostasi.

 • Erittäin tarkkoja ja teräviä valokuvia LCD-televisiosta

  Teräväpiirtotelevisiossa digitaalikuvat näkyvät erittäin tarkkoina ja terävinä. Teräväpiirtotoiston käyttäminen edellyttää komponenttivideoliitäntää.

 • Käyttäjäystävällinen vaiheittainen asennus auttaa sinut nopeasti alkuun.

  Tuotteen asentaminen sujuu helposti vaiheittaisen järjestelmän ansioista. Näet kaikki asennuksen vaiheet television näytöltä.

 • Asentaa automaattisesti uusimman ohjelmistoversiopäivityksen

  Tuotteeseen voidaan lisätä uusia ja parannettuja toimintoja päivittämällä ohjelmisto. Se tarkistaa uusien ohjelmistoversioiden saatavuuden Internet-laajakaistayhteyden avulla. Sinun tarvitsee vain päättää, haluatko ladata päivityksen ja nauttia uusista lisäominaisuuksista.

 • Käytä useampiin kotonasi oleviin tietokoneisiin tallennettua sisältöä.

  Voit käyttää useampiin kotonasi oleviin tietokoneisiin tallennettua sisältöä. Media Manager -ohjelmistoa voi käyttää useissa, jopa vanhoissa tietokoneissa. Voit siis käyttää yhden Media Adapterin avulla useiden tietokoneiden multimediatiedostoja, eikä tiedostoja tarvitse kopioida tietokoneesta toiseen.

 • Siistiä ja selkeää. Langattomuus vapauttaa elämään.

  2,4 gigaherzin langaton linkki lähettimen ja vastaanottimen välillä säästää sinut johtojen vetämiseltä ja reikien poraamiselta seiniin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita