Multimediakaiuttimet 2.1

  Multimediakaiuttimet 2.1

  Voimakas, täyteläinen ääni

  40 W:n lähtöteho ja patentoitu SPD™-bassoporttitekniikka tuottaa syvän ja täyteläisen äänen, jossa on vähemmän säröä. 2-suuntainen diskantti- ja bassokaiutinyhdistelmä toistaa sekä ylätaajuudet että ala- ja keskitaajuudet ja tuottaa parhaan mahdollisen äänitehon ja tasapainoisemman äänen.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Voimakas, täyteläinen ääni

Verraton kuuntelukokemus

 • Innovatiivinen SPD™-bassoporttitekniikka tuottaa syvän, täyteläisen äänen

  Innovatiivinen SPD™-bassoporttitekniikka tuottaa syvän, täyteläisen äänen

  Philipsin SPD (Sound Purification Duct) -bassoporttitekniikka toistaa alkuperäisen basson syvän ja täyteläisen äänen. Bassoputken sisäpinta on päällystetty pehmeällä SPD-materiaalilla. Philipsin keksimä äänenvaimennustekniikka vähentää melua ja tärinää ja tasapainottaa viritystaajuuden. Philipsin tekniset ja asiakastestit vahvistavat, että tämä puskuri takaa vääristymättömän, puhtaamman bassotoiston.

 • 2-tiediskanttikaiutin + bassokaiutin

  2-tiediskanttikaiutin + bassokaiutin

  Kahden äänialueen kaiutin, jossa on kaksi kaiutinelementtiä, toistaa korkeat taajuudet diskanttikaiuttimen ja keski- ja alataajuudet bassokaiuttimen kautta. Näin äänentoisto on tasapainoisempi kuin usein käytetyssä yksöisrakenteessa, jossa yksi kaiutinelementti tuottaa kaikki taajuudet. Voit nauttia paremmasta akustiikasta, jossa laulu on selkeää ja ylä-äänet erottuvat alaäänistä. Philipsin uusin kaiutinvalikoima nyt erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

 • Kaistasuodin-subwoofer toistaa basson tarkasti

  Kaistasuodin-subwoofer toistaa basson tarkasti

  Kaistasuodin-subwooferin sisäkkäisten laatikoiden mallissa on kaksi äänikammiota, jotka lisäävät ilmakapasiteettia ja tuottavat tasapainoisemman ja häiriöttömämmän bassoäänen. Keskielementtien äänienergia keskitetään tehokkaammin halutulle toistotaajuudelle. Tämän tuloksena yleisäänikuva on keskittyneempi, ja se toistetaan tarkemmin.

 • Suuntaava bassoputki korostaa alaääniä, puhdasta, voimakasta bassoa

  Suuntaava bassoputki korostaa alaääniä, puhdasta, voimakasta bassoa

  Bassoputki on yksi tämän kaiutinkotelon tärkeimmistä osista. Sen koko, pituus, muoto ja suuntaus avaavat alataajuustoiston. Philips on muotoillut suuntauksen melko laajaksi. Isompi portti avaa ison vastaanottopuskurin, jotta ääniaallot kulkevat pehmeämmin. Vastaanotetun ilman ääntä on vähemmän, joten kohinaa ja häiriöitä on vähemmän kuin muissa kaiuttimissa. Philips ymmärtää, millaista akustiikkaa haluat. Tämä muotoilu vähentää häiriöitä huomattavasti. Basso on syvempi ja voimakkaampi, ja korkeat taajuudet kuuluvat selkeämmin.

 • Mylar-diskanttikaiutin erittäin tarkkaan äänentoistoon

  Mylar-diskanttikaiutin erittäin tarkkaan äänentoistoon

  Diskanttikaiuttimissa käytetty ainutlaatuinen Mylar-materiaali takaa uskomattoman tarkan äänentoiston. Kaikki ylätaajuuksien äänet toistetaan täydellisesti, joten musiikki herää eloon ja elokuvat kuulostavat siltä kuin niiden pitääkin. 2-tierakenteen keskeinen osa, diskanttikaiutin, parantaa ylätaajuuksia. Tuloksena on puhtaampi, tilavampi ja tarkempi äänentoisto yhdessä bassokaiuttimen kanssa. Parannetun selkeyden ansiosta erotat kaikki musiikin elementit. Kuuntele eri soittimia, kuule laulu selkeämmin ja nauti virkistävän tarkasta musiikista.

 • 3 kiinteää vahvistinpiiriä tasapainottavat äänentoiston

  3 kiinteää vahvistinpiiriä tasapainottavat äänentoiston

  Useimpien 2.1-kanavaisten multimediakaiuttimien hinta pidetään alhaalla vahvistinpiiriosan kustannuksella ja keskitytään yhteen vahvistinpiiriin. Tässä hienossa piirimallissa Philips käyttää 3 kiinteää vahvistinsirua kahden satelliittikaiuttimen ja bassokaiuttimen ohjaamiseen. SPA4320:ssa on suuri kiinteä jäähdytin, joka haihduttaa vahvistinpiirin luoman lämmön. UTC2030-vahvistinsirut ovat vahva perusta laadukkaalle äänentoistolle ja riittävän tehokkaat ohjaamaan subwooferia ja satelliittikaiuttimia.

 • Vaimennettu kaiutinelementti vähentää värinää ja äänen säröä

  Vaimennettu kaiutinelementti vähentää värinää ja äänen säröä

  Yhdestä kaiutinelementistä aiheutuu tavallisesti tietty taajuusvärinä kalvon reunoilla, josta seuraa usein jonkinlainen äänen särö. Tätä ongelmaa pyritään ratkaisemaan käyttämällä Mylaria, yhtenäistä monomeeria ja paljon kevyempää materiaalia, elementtikartion ympärillä. Kun kartio on kauttaaltaan täysin symmetrisen kehän sisällä, vaimennus vähentää asynkronista värinää tuottaen tasapainoisemman ja luonnollisemman äänentoiston.

 • Kaareva kotelo tuottaa monipuolisen äänen

  Kotelon kaareva muoto näyttää hyvältä ja tuottaa tasapainoisen äänen, joka säteilee luonnollisemmin alkuperäisessä muodossaan. Tuloksena on vähemmän äänen säröä ja värittymistä. Voit luottaa siihen, että musiikki kuulostaa aina siltä, miltä sen pitääkin. Philips tuntee akustiikan ja varmistaa, että ääni sekä kuulostaa että näyttää hyvältä!

 • Viehättävä kiiltävä pinta

  Kiiltävä pianomusta pinta näyttää suurenmoiselta niin perinteisessä kuin modernissakin ympäristössä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita