Kaukosäädin

  TV Combo

  Kaukosäädin

  Voit jälleen hallita televisiotasi.

  Erinomainen korvaava ohjain kaikille rikkoutuneille tai kadonneille vuoden 1980 jälkeen tehdyille Philipsin TV:n kaukosäätimille (RC5 ja 6).

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Voit jälleen hallita televisiotasi.

 • Erinomainen korvaava säädin rikkoutuneille Philipsin TV:n kaukosäätimille

  Erinomainen korvaava ohjain kadonneelle tai rikkoutuneelle Philipsin TV:n kaukosäätimelle. Siinä on kaikki Philips-television toiminnot, Philipsin videonauhurin ja DVD-laitteen perustoiminnot mukaan luettuna. Koska painikkeissa on samat merkit kuin alkuperäisessä kaukosäätimessä, totut siihen nopeasti.

 • Philipsin videonauhureiden ja DVD-laitteiden perustoimintojen ohjaus

  Enää ei tarvitse vaihtaa kaukosäädintä aina kun haluat katsella elokuvaa Philipsin DVD-laitteella tai videonauhurilla. Kaukosäätimellä voit ohjata perustoimintoja, kuten toistoa, pysäytystä, eteenpäin ja taaksepäin kelausta, nauhoitusta ja ajastinta. Se on lisäksi täydellinen ratkaisu televisio-videonauhuri- tai televisio-DVD-laite -yhdistelmälle.

 • Painikkeiden toissijaiset toiminnot vaihtopainikkeella

  Vaihtopainike mahdollistaa sen, että jokaisella painikkeella voi suorittaa kaksi toimintoa. Tämä tekee yleiskaukosäätimestä kaksi kertaa monipuolisemman.

 • Asetusten ja tekstitelevision kätevä valikkokäyttö

  Tärkeillä toiminnoilla, kuten asetuksilla ja tekstitelevisiolla, on selvästi merkityt suoravalintapainikkeet, joilla toimintojen käyttäminen on helppoa.

 • Pakkaus sisältää paristot, joten tuote on heti käyttövalmis

  Paristoja ei tarvitse ostaa erikseen, joten yleiskaukosäädintä voi ruveta käyttämään saman tien!

 • Yleiskaukosäätimen puhelinneuvonnasta saa tukea ja neuvoja

  Jos sinulla on yleiskaukosäätimeen liittyvä kysymys tai ongelma tai jos alkuperäisen säätimen toimintoa ei ole yleiskaukosäätimen koodikirjastossa, ota yhteys puhelinneuvontaan. Neuvonta on käytettävissä viikon jokaisena päivänä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita