1

Yleiskaukosäädin

  -{discount-percentage}%
  TV all

  Yleiskaukosäädin

  Ohjattu asennus LCD-näytössä

  Laitteiden asennus on helppoa ja nopeaa uudella SRU5150-kaukosäätimellä! Kaukosäätimen asentaminen sujuu hetkessä LCD-näytön ohjeiden ja pikaoppaan avulla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ohjattu asennus LCD-näytössä

Laitteiden asennus on helppoa ja nopeaa uudella SRU5150-kaukosäätimellä! Kaukosäätimen asentaminen sujuu hetkessä LCD-näytön ohjeiden ja pikaoppaan avulla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Näytä kaikki lisätarvikkeet

Yleiskaukosäädin

Total:

Ohjattu asennus LCD-näytössä

Sopii yli 1000 merkille

Ergonominen muoto – mukava käyttää ja käsitellä

Pyöreä muoto sopii mukavasti käteen, käyttäminen on jouhevaa ja luonnollista – ja ohjain on todella tyylikkään näköinenkin!

Helppokäyttöiset, ryhmitetyt toiminnot

Ryhmitellyt toiminnot helpottavat niiden painikkeiden tunnistamista, joita tarvitaan tietyn AV-laitteen ohjaamiseen. Laitteen kaikki toiminnot on ryhmitelty kaukosäätimessä yhteen. Kaukosäätimen yläosassa on erilaisia värillisiä alueita (musta, hopea, alumiini...) ja painikkeiden pintoja (musta, hopea, matta, kiiltävä...), joiden avulla tiettyä AV-laitetta ohjaavat painikkeet erottuvat nopeasti.

LCD-näytön taustavalo on miellyttävä silmille pimeässä

Taustavalo helpottaa nestekidenäytön tai numeronäppäimistön käyttöä pimeässä. Tavallisimmat taustavalaisutavat ovat LED-valo ja elektroluminesenssi (EL). LED-valaistun kaukosäätimen valo on yleensä keltainen tai vihreä, ja se palaa kirkkaasti mutta hieman epätasaisesti. EL-paneelin valaistus on puolestaan tasaisen sininen, valkoinen tai vihreä.

Merkkivalo vilkkuu, kun paristojen virta on vähissä

Tiedät, milloin akut on ladattava tai paristot vaihdettava.

Helpompi pikaopas nopeuttaa asennusta

Helpompi pikaopas auttaa yleiskaukosäätimen käyttöönotossa. 3- tai 4-numeroisten koodien näpyttelyn sijaan kaukosäätimen LCD-näyttö ohjaa asennusta. Pikaoppaassa on myös LCD-näytön tietoja tukevia lisätietoja.

Kätevä toisen kaukosäätimen infrapunakoodin sieppaus

Oppimistoiminnolla tarkoitetaan sitä, että kaukosäädin sieppaa ja tallentaa toisen laitteen infrapunasignaalit myöhempää käyttöä varten. Jos laitekoodeja ei ole ohjelmoitu käytönaikaiseen tietokantaan, koodit voidaan selvittää alkuperäisestä kaukosäätimestä yksinkertaisesti osoittamalla laitetta kaukosäätimellä.

URC-tukipalvelu Internet-sivuston kautta

Saat kaukosäätimellesi täydellistä tukipalvelua Philips URC -sivustosta, jossa on ilmoitettu kaikkien merkkien kaikki koodit.

Viiden laitteen kaukosäädin AV-laitteille

Yleiskaukosäätimen avulla voit ohjelmoida ja käyttää jopa viittä laitetta merkistä riippumatta. Laitteessa on infrapunakoodien tietokanta, joka helpottaa TV:n, TV-videoyhdistelmän, videonauhurin, DVD-laitteiden, satelliitti-, kaapeli- ja digivastaanottimien, vahvistimien ja kotiteatterijärjestelmien asentamista.

Lisätoimintojen lisääminen ja nimeäminen on helppoa

Parannettu toimintojen lisääminen ja nimeäminen helpottaa ja nopeuttaa toimintojen lisäämistä. Ei enää puuttuvia toimintoja.

Pakkaus sisältää paristot, joten tuote on heti käyttövalmis

Paristoja ei tarvitse ostaa erikseen, joten yleiskaukosäädintä voi ruveta käyttämään saman tien!

Valmis käytettäväksi Philips-laitteiden kanssa

Jos käyttäjän laitteet ovat Philips-merkkisiä, yleiskaukosäädintä ei tarvitse ohjelmoida, koska kaikki painikkeet on määritetty valmiiksi Philips-laitteita varten.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita