Prestigo

Yleiskaukosäädin

  Prestigo

  Yleiskaukosäädin

  Vain tarpeelliset painikkeet

  Nyt voit luopua kaikista kaukosäätimistä ja korvata ne yhdellä tyylikkäällä säätimellä. SRU9600 hoitaa kaikkien entisten säätimien toiminnot ja on huomattavasti kätevämpi ja helppokäyttöisempi.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Vain tarpeelliset painikkeet

Suunniteltu helpottamaan kaikkien laitteiden käyttöä

 • Useiden laitteiden käyttö yhdellä painalluksella

  Useiden laitteiden käyttö yhdellä painalluksella

  Helppo yhden painalluksen tekniikka mahdollistaa makrojen käyttämisen painikkeella useiden komentojen toteuttamisen. Makro yhdistää useita esiohjelmoituja komentoja yhteen painikkeeseen, joten pääset yhdellä painalluksella käyttämään useita eri toimintoja.

 • 8 laitteen kaukosäädin kodin kaikille viihdelaitteille

  Tällä yleiskaukosäätimellä voit ohjelmoida ja käyttää jopa kahdeksaa laitetta merkistä riippumatta.

 • Kattava infrapunakoodien tietokanta useimmille laitteille ja merkeille

  Infrapunakoodien tietokannalla tarkoitetaan kaukosäätimen infrapunakoodikirjastoa. Eri signaaleita ei tarvitse tallentaa erikseen kaukosäätimeen ennen laitteiden käyttämistä. Voit valita tietokannasta hallittavien laitteiden infrapunakoodit ja hallita lähes kaikkia tällä hetkellä saatavana olevia audio- ja videojärjestelmiä niiden valmistajasta tai mallista riippumatta.

 • Näyttää vain painikkeet, joita tarvitset kosketusnäytössä

  Erikoisvalmisteisen käänteisen jaetun näyttötekniikan ansiosta vain halutun laitteen hallintaan tarvittavat painikkeet valaistaan. Ei enää oikeiden painikkeiden etsimistä!

 • Interaktiivisessa LCD-näytössä helppokäyttöiset ja monipuoliset komennot

  Interaktiivinen, nelirivinen LCD-pistematriisinäyttö opastaa eri laitteiden asetusten määrittämisessä.

 • LCD-näytön taustavalo on miellyttävä silmille pimeässä

  Taustavalo helpottaa nestekidenäytön tai numeronäppäimistön käyttöä pimeässä. Tavallisimmat taustavalaisutavat ovat LED-valo ja elektroluminesenssi (EL). LED-valaistun kaukosäätimen valo on yleensä keltainen tai vihreä, ja se palaa kirkkaasti mutta hieman epätasaisesti. EL-paneelin valaistus on puolestaan tasaisen sininen, valkoinen tai vihreä.

 • Pyörivä kohdistin nopeuttaa valikoiden selaamista

  Kohdistimessa on pyörivä rulla, jonka avulla voi selata asetusvalikoita ja laitteen sivuja sekä myötä- että vastapäivään.

 • Asennus ilman käyttöopasta

  Toisin kuin tavallisilla yleiskaukosäätimillä, joissa laitemerkin ja laitteen tunnistamiseen tarvitaan 3-numeroinen koodi, tällä ohjaimella laitteen asetusten määrittäminen käy kätevästi laitteen vaiheittaisten ohjeiden ansiosta merkistä riippumatta.

 • Kätevä toisen kaukosäätimen infrapunakoodin sieppaus

  Oppimistoiminnolla tarkoitetaan sitä, että kaukosäädin sieppaa ja tallentaa toisen laitteen infrapunasignaalit myöhempää käyttöä varten. Jos laitekoodeja ei ole ohjelmoitu käytönaikaiseen tietokantaan, koodit voidaan selvittää alkuperäisestä kaukosäätimestä yksinkertaisesti osoittamalla laitetta kaukosäätimellä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita