Langaton subwoofer

  Langaton subwoofer

  Lisätehoa Philips TV:n bassoon

  Saat televisioosi upeat bassoäänet liittämällä siihen subwooferin SoundBeam-tekniikalla. Subwooferin ja television välille ei tarvita johtoja, joten voit sijoittaa laitteet minne tahansa. Laitteiden käyttö on helppoa, sillä voit ohjata molempia laitteita television kaukosäätimellä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Langaton subwoofer

SoundBeam, Helposti sijoitettava, 50 W SUB100/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Lisätehoa Philips TV:n bassoon

 • Ohut subwoofer ja jalusta on helppo sijoittaa minne tahansa

  Ohut subwoofer ja jalusta on helppo sijoittaa minne tahansa

  Ohuessa ja kompaktissa subwooferissa on kokonaansa nähden uskomattoman tehokas äänentoisto ja syvät bassoäänet. 6,5 tuuman ohjain ja kaksi bassoporttia saavat aikaan jykevän basson, joka täyttää koko huoneen. Ohut ja huomaamaton langaton subwoofer mahtuu siististi sohvan alle tai seinälle, joten sen paikkaa voi helposti muuttaa. Nauti aivan uudenlaisesta äänestä viihteessäsi.

 • Liitä subwoofer televisioon langattomasti ja nauti upeasta äänestä

  Liitä subwoofer televisioon langattomasti ja nauti upeasta äänestä

  SoundBeam on saatavilla tiettyihin Philipsin TV- ja äänentoistojärjestelmiin. Liitä subwoofer televisioosi SoundBeam-tekniikalla ja nauti upeista bassoäänistä. Subwooferin ja television välille ei tarvita johtoja, joten voit sijoittaa laitteet siististi minne tahansa. Voit ohjata television kaukosäätimellä myös subwooferia sekä säätää samanaikaisesti molempien laitteiden äänenvoimakkuutta.

 • Jakotaajuuden säädöllä tasapainoinen ääni

  Television kaiuttimet ja subwoofer yhdistetään saumattomasti toisiinsa säätämällä jakotaajuutta. Kaiuttimien sijainnista riippuen jakotaajuutta voi säätää subwooferin ja kaiuttimien välillä tasolle, jolla ääni on käyttäjän mielestä tasapainoisin. Jos subwoofer on asetettu käyttäjän lähistölle, äänentoisto on paras mahdollinen, kun jakotaajuus asetetaan alimpaan arvoonsa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita