1
Ääni & video

Pronto

Kodin ohjauspaneeli

  Pronto

  Kodin ohjauspaneeli

  Asentajien suunnittelema, Philipsin valmistama

  Näyttävän Philips Pronton avulla voit ohjata kodin AV-laitteita, valaistusta ja musiikkilaitteita. Täydennä kotiasi miellyttävällä, kätevällä ja monipuolisella Philips Prontolla.

  Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Asentajien suunnittelema, Philipsin valmistama

 • Useiden laitteiden käyttö yhdellä painalluksella

  Useiden laitteiden käyttö yhdellä painalluksella

  Helppo yhden painalluksen tekniikka mahdollistaa makrojen käyttämisen painikkeella useiden komentojen toteuttamisen. Makro yhdistää useita esiohjelmoituja komentoja yhteen painikkeeseen, joten pääset yhdellä painalluksella käyttämään useita eri toimintoja.

 • 3,7" VGA-näyttö, jossa on upea kontrasti ja elävät värit

  3,7" LCD-kosketusnäytössä on 640 x 480 (täysi VGA) resoluution ansiosta upea kontrasti ja elävät värit.

 • Uusi muotoilu, jossa on upotettu näyttö

  Upotetulla näytöllä tarkoitetaan sitä, että näyttö istuu sopusuhtaisesti koteloon

 • Ergonominen muotoilu sekä yhden että kahden käden käytölle

  Muotoilu tukee sekä yhden että kahden käden käyttöä. Yhden käden käyttöä varten laitteessa on erityinen takakahva.

 • Kiinteällä stylus-kynällä voi ohjata tarkasti

  Kaukosäätimen stylus-kynällä voi käyttää tarkasti kosketusnäytön painikkeita.

 • Käyttöliittymää voi muokata oman maun ja toiveiden mukaan

  Käyttöliittymän voi muokata täysin käyttäjän oman maun ja toivomusten mukaan. Kosketusnäytössä näkyvät vain useimmin käytetyt laitteet ja painikkeet. Lisäksi käyttäjä voi valita käyttöliittymän ulkoasun (taustan, kuvakkeet, painikkeet, värit).

 • Järjestelmäpalautetta dynaamisen kaksisuuntaisen käyttöliittymän avulla

  ProntoScript on JavaScript-pohjainen ohjelmistotyökalu, jonka avulla asentajat voivat rakentaa dynaamisen kaksisuuntaisen käyttöliittymän. Sillä voidaan ohjata järjestelmää joustavasti joko RS232-liitännän tai IP-verkon kautta. Työkalu sisältyy ProntoEdit Professional -ohjelmistoon. Valmiita ProntoScript-moduuleita Pronton kumppaneilta on saatavana Web-sivustosta. Yleisimmissä asennuskohteissa voit käyttää asennuksen vakioviitetiedostoja ja määrittää eri komponentit uudelleen. Kehittyneemmät JavaScript-ohjelmoijat voivat luoda omia ProntoScript-moduuleita järjestelmän ja palautteen käyttämiseen.

 • Ohjaa piilossa tai toisissa huoneissa olevia laitteita

  Jatkeita, jotka kasvattavat kaukosäätimen kantamaa, on saatavana sekä langallisina että langattomina versioina. Käyttäjä voi hallita kaapeissa tai muissa huoneissa olevia laitteita yhdellä kaukosäätimellä.

 • Musiikkipalvelimen ohjain, jossa on intuitiivinen pyörivä kohdistin

  Ohjain on heti valmis ohjaamaan käyttäjän musiikkipalvelinta, kuten Escient Fireball. Musiikkipalvelimen käyttöliittymä näkyy kaukosäätimessä. Musiikin kuuntelu on helppoa ilman televisiota, jonka käyttö on yleensä edellytys musiikkipalvelimen käyttöliittymän katsomiseen. Tämä ominaisuus yhdessä ergonomisen peukalopyörän kanssa helpottaa kappaleiden ja soittolistojen valintaa sekä vapauttaa TV-ruudun muuhun käyttöön.

 • Esimääritetty valaistuksen ohjain (Lutron RadioRa)

  Esimääritetty valaistuksen ohjain sisältää koko näytön kokoisen käyttöliittymän, joka ohjaa valaistusta, tunnelmaa ja yksittäisiä himmentimiä. Näytössä näkyy myös tiedot koko asunnon valaistuksesta, joten käyttäjä tietää missä valot ovat käytössä ja missä eivät.

 • Käytä digitaalisia tiedostoja Windows MCE -tietokoneella

  Pronto-ohjauspaneelista saadaan Windows MCE -yhteensopiva kolmannen osapuolen ohjelmistolla. Voit käyttää digitaalisia tiedostoja MCE-tietokoneestasi ohjauspaneelin avulla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita