1
Kuulokkeet

Fidelio

Philips Fidelio

Kuulokkeet

  • KA

  Philips Fidelio

  Kuulokkeet

  Autenttinen ääni mukavasti kotona

  Fidelio X2 -kuulokkeet takaavat autenttisen kuuntelukokemuksen omassa kodissasi ainutkertaisen äänentoiston ja mukavuutensa ansiosta. Nauti äänen pienimmistäkin yksityiskohdista ja kuulokkeiden miellyttävästä muotoilusta, joka on toteutettu käyttömukavuutta silmällä pitäen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Autenttinen ääni mukavasti kotona

Fidelio X2 -kuulokkeet takaavat autenttisen kuuntelukokemuksen omassa kodissasi ainutkertaisen äänentoiston ja mukavuutensa ansiosta. Nauti äänen pienimmistäkin yksityiskohdista ja kuulokkeiden miellyttävästä muotoilusta, joka on toteutettu käyttömukavuutta silmällä pitäen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Fidelio Kuulokkeet

Erittäin tarkka ääni, Korvat peittävät, Muotoutuvat Deluxe-tyynyt X2/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Autenttinen ääni mukavasti kotona

 • HD-ääni toistaa musiikin täydellisen puhtaana

  HD-ääni toistaa musiikin täydellisen puhtaana

  HD-tasoinen ääni edustaa äänenlaadun parhaimmistoa ja toistaa alkuperäisen studiosuorituksen 16 bittistä 44,1 kHz:n CD-formaattia uskollisemmin. Tinkimättömän laadun vuoksi se on musiikinystävien paras valinta. Fidelio-kuulokkeet täyttävät HD-äänen laatumerkintään vaadittavat tiukat standardit. Fidelio-kuulokkeiden parempi korkeiden taajuuksien toisto saa musiikin kuulostamaan paremmalta kuuntelit sitä sitten HD-kokoelmastasi tai perinteisemmästä lähteestä.

 • Tehokkaat 50 mm:n neodyymielementit takaavat laajan, mutta tarkan taajuusalueen

  Tehokkaat 50 mm:n neodyymielementit takaavat laajan, mutta tarkan taajuusalueen

  Jokainen kaiutinelementti valitaan, viritetään ja testataan tarkasti ennen yhdistämistä tasapainoisen ja luonnollisen äänen varmistamiseksi. 50 mm:n elementtien tehokkaat neodyymimagneetit takaavat erittäin laadukkaan äänen ja tuottavat tasapainoisen, selkeän basson, avoimen keskialueen äänen ja erinomaiset korkeat äänet.

 • Akustinen avoin rakenne takaa ensiluokkaisen uskollisen äänentoiston

  Akustinen avoin rakenne takaa ensiluokkaisen uskollisen äänentoiston

  Akustinen avoin rakenne estää painetta kerääntymästä kaiutinelementin taakse, jolloin kaiuttimen kalvo pääsee liikkumaan vapaasti, äänen avoimuus paranee ja korkeat taajuudet tasoittuvat.

 • Hengittävät veluurityynyt auttavat pienentämään painetta ja lämpötilaa

  Hengittävät veluurityynyt auttavat pienentämään painetta ja lämpötilaa

  Philips Fidelio X2 -kuulokkeiden luominen alkaa toimivien ja ergonomisten materiaalien valinnalla. Muotoutuviin Deluxe-korvatyynyihin valitaan optimaalisen tiheä ja hengittävä veluurimateriaali, joka pienentää painetta ja lämpötilaa ja tekee siten kuulokkeiden pitkäaikaisesta käytöstä mukavampaa.

 • Kerrostetun liikkeentunnistuksen ohjaimen kalvot takaavat tarkan äänentoiston

  Kerrostetun liikkeentunnistuksen ohjaimen kalvot takaavat tarkan äänentoiston

  Kerrostetun liikkeentunnistuksen ohjaimen (LMC) elementeissä on monikerroksinen polymeerikalvo, jonka sisällä on vaimennusgeeliä. Kerrokset muodostavat joustavan rajapinnan ja yhdessä geelin kanssa ne vaimentavat ylimääräisiä taajuuksia. Tuloksena on pehmeämpi taajuusvaste sekä tasapainoinen, luonnollinen ja hienostunut ääni korkeilla taajuuksilla.

 • Muotoutuvat Deluxe-korvatyynyt ovat miellyttävät pitkään

  Muotoutuvat Deluxe-korvatyynyt ovat miellyttävät pitkään

  Fidelio X2:n materiaalit on valittu huolellisesti, jotta kuulokkeet olisivat mukavat pitkään ja äänentoisto tehostuisi. Muotoutuvat, hengittävät Deluxe-korvatyynyt on suunniteltu takamaan ergonominen käyttömukavuus. Korvatyyny mukautuu täydellisesti korvasi muotoon, eikä se päästä bassoääniä karkuun tai ympäristön ääniä sisään.

 • Valmiiksi suunnatut kaiuttimet sopivat korviin ja vähentävät äänen heijastuksen minimiin

  Valmiiksi suunnatut kaiuttimet sopivat korviin ja vähentävät äänen heijastuksen minimiin

  Korvakuvut on suunniteltu 15 asteen kulmaan, jolloin ne sopivat korvan muotoihin ja voit uppoutua tarkkaan ja kokonaisvaltaiseen äänimaailmaan täydellisesti. Äänisignaalit ohjautuvat suoraan korviisi, mikä tekee kuuntelukokemuksesta dynaamisen ja autenttisen.

 • Itsestään säätyvä ilmava sisäsanka, jonka 3D-verkko takaa täydellisen istuvuuden

  Itsestään säätyvä ilmava sisäsanka, jonka 3D-verkko takaa täydellisen istuvuuden

  Itsestään säätyvässä, kevyessä sisäsangassa on ilmava 3D-verkko, joka hengittää ja takaa lisäksi aina täydellisen istuvuuden.

 • Kaapelipidike tekee käytöstä vaivatonta ja ehkäisee kaapelin sotkeutumista

  Kaapelipidike tekee käytöstä vaivatonta ja ehkäisee kaapelin sotkeutumista
 • Kaksikerroksiset korvakuvut on suunniteltu tarkkaan äänentoistoon

  Philips Fidelio X2 -kuulokkeiden kaksikerroksiset korvakuvut on suunniteltu vähentämään resonanssia ja värinää ja tuottamaan virheetöntä ääntä tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Tukeva, monikerroksinen rakenne varmistaa kestävyyden, ja sen ansiosta X2-kuulokkeet ovatkin ihanteellinen kumppani musiikin kotikuunteluun.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita