Airfryer-resepti: Liha
Oletko koskaan miettinyt, miten Airfryerilla voi kypsentää tietyntyyppistä lihaa, mutta et ole käyttänyt aikaa reseptin etsimiseen? Tässä on vastaus joihinkin suosituimpiin ruokalajeihin Airfryerissa.
Tee vaikutus perheeseesi tai vieraisiisi ja valmista herkullinen päivällinen pihvistä, lampaankyljyksestä tai porsaanlihasta Airfryerissa.
Lisää lihareseptejä Philips Airfryerille: Tutustu NutriU-sovelluksen resepteihin!
Huomaa, että aika ja lämpötila voivat vaihdella määrän ja Philips Airfryer -mallin mukaan. Suosittelemme, että pidät ruokaa silmällä kypsennyksen aikana.
Vinkki: Anna lihan vetäytyä pakkauksessaan huoneenlämmössä noin 15–20 minuuttia, ennen kuin paistat sen Airfryerissa.
Pihvi
Määrä: 100 g
Aika: 9 minuuttia
Lämpötila: 180 °C
Entrecôté
Määrä: 300–400 g
Aika: 5 minuuttia
Lämpötila: 200 °C
Lihapullat
Määrä: 500 g
Aika: 15 minuuttia
Lämpötila: 200 °C
Hampurilaispihvit
Määrä: 0,5–1 kg
Aika: 10 minuuttia
Lämpötila: 200 °C
Pekoni
Määrä: 4–8 siivua
Aika: 8–11 minuuttia
Lämpötila: 200 °C
Makkara
Määrä: 4–8 makkaraa
Aika: 8 minuuttia
Lämpötila: 180 °C
Porsaanfilee
Määrä: 300–500 g
Aika: 20–25 minuuttia
Lämpötila: 160 °C
Lampaankyljykset
Määrä: Määrä: 4–8 lampaankyljystä
Aika: 12–15 minuuttia
Lämpötila: 200 °C
HD9870/20
HD9867/90