0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Suklaakakku

    Annoksia 6 p, Valmistusaika: 10 m, Kypsennysaika 25 m

    Ainekset

    • 50 g pehmeää voita
    • 50 g hienoa sokeria
    • 1 kananmuna
    • 50 g jauhoa
    • 1 rkl kaakaota
    • 50 g tummaa suklaata paloina

    Ohjeet

    • Lämmitä AirFryer 160 asteeseen.
    • Vaahdota voi ja sokeri kulhossa (noin 5 minuuttia sähkövatkaimella).
    • Lisää vaahto ja muna voihin. Lisää sitten jauhot, kaakaojauhe ja ripaus suolaa. Sekoita tasaiseksi. Lisää hillo, suklaan palaset ja raastettu appelsiininkuori ja sekoita hyvin.
    • Siirrä taikina kakkuvuokaan ja tasoita pinta lastalla.
    • Aseta kakkuvuoka paistokoriin ja työnnä kori AirFryeriin. Aseta ajastin 25 minuuttiin ja paista kakkua, kunnes se on kypsä ja ruskea. Kakku on valmis, jos sen keskelle työnnetty hammastikku pysyy kuivana.
    • Anna kakun jäähtyä vuoassa 5 minuuttia. Kumoa sitten kakku ritilän päälle jäähtymään.
    Suklaakakku | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.