Erittäin virkistävä jälkiruoka tai juoma kesällä. Suosittelemme verkko- tai galiamelonia, mutta kaikki lajikkeet ovat sopivia.
Annoksia 4 p, Valmistusaika: 5 m, Kypsennysaika 3 m
Ainekset
- 600 g melonia kuorittuna
- 1 limen mehu
- 5–10 mintunvartta (lehdet)
- 3 rkl hunajaa (vähempikin voi riittää melonilajikkeen mukaan)
- 2,5 dl kuumaa vettä
Ohjeet
- Hauduta minttua ja hunajaa kuumassa vedessä 5 minuuttia.
- Pilko meloni sillä välin karkeasti ja lisää SoupMakeriin. Lisää haudutusvesi ja
limemehu. Valitse smoothieohjelma
- Kun keitto on valmista, kaada se suureen astiaan ja jäähdytä jääkaapissa vähintään 1 tunti. Voit nopeuttaa jäähtymistä lisäämällä mukaan jääkuutioita.
- Vinkki: Varmista, että meloni on kypsää.