1
0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    • Philips verkkokaupan edut

    • 30 päivän palautusoikeus

    • 2 vuoden takuu

    • Ilmainen toimitus

    Products

    Ranskanperunat ja jogurttidippi

    Lisäke – 3-4 annosta

    Annoksia 3 p, Valmistusaika: 20 m, Kypsennysaika 15 m

    Ainekset

    • 500 g suurikokoisia, kiinteitä perunoita
    • ½ rkl (oliivi)öljyä
    • 150 ml (kreikkalaista) jogurttia
    • 2 rkl hienonnettua sileälehtistä persiljaa
    • Vastajauhettua mustapippuria

    Ohjeet

    • Kuori perunat ja leikkaa ne (ranskanperunaleikkurilla) pitkiksi, 8 mm:n paksuisiksi suikaleiksi.
    • Liota ranskanperunoita vedessä vähintään 30 minuuttia. Valuta ranskanperunat huolellisesti ja taputtele ne kuiviksi talouspaperilla.
    • Lämmitä AirFryer 150 asteeseen. Levitä perunasuikaleille huolellisesti öljyä laakeassa kulhossa ja siirrä ne paistokoriin.
    • Työnnä kori AirFryeriin ja aseta ajastin 5 minuuttiin. Paista ranskanperunat rapean pehmeiksi ja anna niiden jäähtyä.
    • Nosta AirFryerin lämpötila 180 asteeseen. Työnnä kori ranskanperunoineen AirFryeriin uudelleen ja aseta ajastin 12-16 minuuttiin. Paista ranskanperunat kullanruskeiksi.
    • Valmista jogurttidippi sillä aikaa, kun ranskanperunat kypsyvät. Sekoita jogurtti, persilja ja ruohosipuli pienessä kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla.
    • Valuta ranskanperunat talouspaperilla vuoratussa lävikössä. Ripottele pinnalle suolaa.
    Ranskanperunat ja jogurttidippi