0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Kermaiset juustorullat

    Suussasulavaa

    Annoksia 1 p, Kypsennysaika 120 m

    Ainekset

    • Taikina:
    • 2 kananmunaa
    • 100 ml öljyä
    • 4 rkl sokeria
    • ½ rkl suolaa
    • 350 ml haaleaa maitoa
    • 50 g parmesaaniraastetta
    • 10 g kuivahiivaa tai 37,5 g tuorehiivaa
    • 750 g jauhoja
    • Päällys:
    • 2 rkl sulatettua voita
    • parmesaaniraastetta
    • Täyte:
    • 250 ml maitoa
    • 2 tl suolaa
    • 3 rkl maissijauhoa
    • 1 rkl voita

    Ohjeet

    • Kaada kananmunat, öljy, sokeri, suola, maito ja juusto sekoituskannuun ja sekoita minuutin ajan.
    • Sekoita jauhot ja hiiva isossa kulhossa. Kaada sekoituskannun seos jauhon sekaan ja vatkaa tasaiseksi tehosekoittimella.
    • Muotoile taikinasta 25-30 pientä rullaa ja anna rullien nousta voidellulla leivinpaperilla tunnin ajan. Lämmitä uuni 190 asteeseen.
    • Paista rullia uunissa 20 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Ota rullat uunista, sivele ne voilla ja ripottele päälle parmesaania.
    • Sekoita sitten kaikki täyteainekset yhteen parmesaania lukuun ottamatta. Lämmitä seosta kasarissa, kunnes se alkaa saeta. Ota pois levyltä ja sekoita joukkoon parmesaani.
    • Halkaise rullat, levitä seosta toiselle puolikkaalle ja laita toinen puolikas sen päälle. Tarjoile lämpimänä.
    • Valmistusaika 2 tuntia
    Kermaiset Juustorullat | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.