Kuumenna oliiviöljy kattilassa. Laita valkosipulinkynnet (kuorineen) öljyyn ja pehmennä niitä matalalla lämmöllä 15 minuutin ajan. Varo polttamasta valkosipulia. Jätä valkosipuli viilenemään öljyyn.
Aseta emulgoimislevy monitoimikoneeseen. Purista valkosipulit peukalon ja etusormen välissä kulhoon (heitä kuori pois). Lisää munankeltuainen, sinappi, etikka ja ripaus suolaa. Sekoita 15 sekunnin ajan. Anna koneen käydä ja valuta valkosipuliöljy hiljalleen syöttöputken läpi. Keskeytä valutus silloin tällöin antaaksesi keltuaisen sekoittua öljyyn kokonaan. Kun valkosipuliöljy on lisätty kokonaan, voit lisätä auringonkukkaöljyn hieman nopeammin. Jatka, kunnes majoneesista tulee paksua ja kermaista. Mausta makusi mukaan.
Napsauttamalla linkkiä poistut viralliselta Philips Electronics Ltd:n ("Philips") verkkosivustolta. Kaikki tällä sivustolla mahdollisesti olevat linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille tarjotaan vain avuksesi, eivätkä ne millään tavalla edusta minkäänlaista yhteyttä tai tukea näillä linkitetyillä verkkosivustoilla annettuihin tietoihin. Philips ei anna minkäänlaisia väitteitä tai takuita kolmansien osapuolien verkkosivustoista tai niiden sisältämistä tiedoista.