• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Kotitekoinen majoneesi paahdetulla valkosipulilla

    Helppoa ja monipuolista

    Annoksia 1 p, Kypsennysaika 20 m

    Ainekset

    • 100 ml auringonkukkaöljyä
    • 1 munankeltuainen
    • 1 tl sinappia
    • ½ rkl valkoviinietikkaa
    • vastajauhettua mustapippuria
    • 2 valkosipulinkynttä
    • 100 ml oliiviöljyä

    Ohjeet

    • Kuumenna oliiviöljy kattilassa. Laita valkosipulinkynnet (kuorineen) öljyyn ja pehmennä niitä matalalla lämmöllä 15 minuutin ajan. Varo polttamasta valkosipulia. Jätä valkosipuli viilenemään öljyyn.
    • Aseta emulgoimislevy monitoimikoneeseen. Purista valkosipulit peukalon ja etusormen välissä kulhoon (heitä kuori pois). Lisää munankeltuainen, sinappi, etikka ja ripaus suolaa. Sekoita 15 sekunnin ajan. Anna koneen käydä ja valuta valkosipuliöljy hiljalleen syöttöputken läpi. Keskeytä valutus silloin tällöin antaaksesi keltuaisen sekoittua öljyyn kokonaan. Kun valkosipuliöljy on lisätty kokonaan, voit lisätä auringonkukkaöljyn hieman nopeammin. Jatka, kunnes majoneesista tulee paksua ja kermaista. Mausta makusi mukaan.
    • Valmistusaika 20 minuuttia.
    Kotitekoinen Majoneesi Paahdetulla Valkosipulilla | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.