Cyber Week -tarjoukset Osta nyt
Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
Cyber Week -tarjoukset Osta nyt
1
0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Thai-kalakakut ja mangosalsa

    Pääruoka – 4 annosta

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 20 m, Kypsennysaika 14 m

    Ainekset

    • 1 kypsä mango
    • 1½ tl punaista chilitahnaa
    • 3 rkl tuoretta korianteria tai litteälehtistä persiljaa
    • 1 limen mehu ja kuori
    • 500 g vaaleaa kalaa (turska, lahna, pangasius, seiti)
    • 1 kananmuna
    • 1 hienonnettu kevätsipuli
    • 50 g kookoshiutaleita

    Ohjeet

    • Kuori mango ja kuutioi se. Sekoita kulhossa mangokuutiot, ½ teelusikallinen punaista chilitahnaa, 1 ruokalusikallinen korianteria ja puolen limen mehu ja kuori.
    • Soseuta kala monitoimikoneella ja sekoita joukkoon 1 kananmuna, 1 teelusikallinen suolaa ja loput limen kuoresta, punaisesta chilitahnasta ja limemehusta. Sekoita mukaan loppu korianteri, kevätsipuli ja 2 ruokalusikallista kookoshiutaleita.
    • Laita loput kookoksesta keittolautaselle. Jaa kalaseos 12 osaan, muotoile ne pyöreiksi kakuiksi ja peitä ne kookoksella.
    • Aseta kuusi kalakakkua koriin ja työnnä kori AirFryeriin. Aseta ajastin 7 minuuttiin ja paista kalakakut kullanruskeiksi ja kypsiksi. Paista loput kalakakut samalla tavalla.
    • Tarjoile kalakakut mangosalsan kanssa. Herkullista pandanriisin ja öljyssä paistetun pak choin kanssa.
    Thai-kalakakut ja mangosalsa

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.