3 rkl tuoretta korianteria tai litteälehtistä persiljaa
1 limen mehu ja kuori
500 g vaaleaa kalaa (turska, lahna, pangasius, seiti)
1 kananmuna
1 hienonnettu kevätsipuli
50 g kookoshiutaleita
Ohjeet
Kuori mango ja kuutioi se. Sekoita kulhossa
mangokuutiot, ½ teelusikallinen punaista chilitahnaa, 1 ruokalusikallinen korianteria ja
puolen limen mehu ja kuori.
Soseuta kala monitoimikoneella ja sekoita joukkoon 1 kananmuna, 1 teelusikallinen suolaa
ja loput limen kuoresta, punaisesta chilitahnasta ja limemehusta.
Sekoita mukaan loppu korianteri, kevätsipuli ja 2 ruokalusikallista kookoshiutaleita.
Laita loput kookoksesta keittolautaselle.
Jaa kalaseos 12 osaan, muotoile ne pyöreiksi kakuiksi ja peitä ne kookoksella.
Aseta kuusi kalakakkua koriin ja työnnä kori AirFryeriin.
Aseta ajastin 7 minuuttiin ja paista kalakakut kullanruskeiksi ja kypsiksi.
Paista loput kalakakut samalla tavalla.
Tarjoile kalakakut mangosalsan kanssa. Herkullista pandanriisin ja
öljyssä paistetun pak choin kanssa.