AC HEPA -suodatin

  AC HEPA -suodatin

  Aina puhdasta ilmaa

  HEPA-aktiivihiilisuodatin vaikuttaa erittäin hienoihin hiukkasiin, allergeeneihin, bakteereihin ja viruksiin sekä erilaisiin haitallisiin kaasuihin, kuten formaldehydiin. Tämä huippusuorituskykyinen suodatin on kehitetty yhteistyössä saksalaisten asiantuntijoiden kanssa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 74,99 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

AC HEPA -suodatin

Poistaa jopa 0, 02 µm:n hiukkaset AC4158/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Aina puhdasta ilmaa

 • Laite antaa varoituksen, kun suodatin on vaihdettava

  Laite antaa varoituksen, kun suodatin on vaihdettava

  Automaattinen suojavaroitus ilmoittaa, kun on aika vaihtaa suodatin. Kun jokin suodattimista on lähes täynnä ja se on puhdistettava tai vaihdettava, automaattinen suojavaroitus antaa siitä ilmoituksen.

 • Automaattinen sammutus takaa puhtaan ilman

  Automaattinen sammutus takaa puhtaan ilman

  Automaattinen sammutus takaa puhtaan ilman. Ilmanpuhdistin sammuu, kun se ei enää voi tuottaa varmasti puhdasta ilmaa. Jos suodatinta ei vaihdeta nopeasti, automaattinen sammutus sulkee ja lukitsee laitteen, jotta likaisesta suodattimesta ei pääse ilmaan epätoivottuja hiukkasia. Takaamme aina puhtaan ilman.

 • Suodattaa hienoimmatkin hiukkaset 20 nanometriin saakka*

  * Yhdessä monitoimisuodattimen kanssa HEPA-suodatin suodattaa hienoimmatkin yli 20 nanometrin kokoiset hiukkaset, mukaan lukien bakteerit, pölyn, allergeenit ja jotkin virukset. WHO:n julkaisujen mukaan lintuinfluenssa- ja ihmisten influenssavirukset sekä legionellabakteeri ovat yli 20 nanometrin kokoisia.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Maailman terveysjärjestön (WHO) vuoden 2008 mikrobiologisia riskejä arvioivan Microbiological Risk Assessment Report -raportin mukaan lintuinfluenssavirus, ihmisten influenssavirukset, hepatiittivirukset ja SARS-koronavirus sekä legionellabakteeri ovat yli 0,02 mikronin kokoisia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita