1
Ilmanpuhdistin ja ilmankostutin

Philips ilmastotuotteet

Ota sisäilma hallintaan

Ilmanpuhdistin
Allergiat

Philips-ilmanpuhdistin poistaa tehokkaasti hiukkasia ja allergeeneja, kuten siitepölyä, lemmikkien hilsettä ja bakteereita.

Ilmankostutin
Kuiva ilma

Onko sisäilma kuiva? Philipsin ilmankostutin tarjoaa ihanteellista ilmankosteutta luonnollisella ja hygieenisellä tavalla.

Yhdistelmälaite
Ihanteellista ilmaa

Philipsin yhdistetty ilmanpuhdistin ja ilmankostutin parantaa sisäilman laatua.
Kaikki tuotteet

Sisäilmasi

 

Kodeissa hengitettävässä sisäilmassa on usein enemmän epäpuhtauksia kuin ulkona hengitettävässä ilmassa. Puhtaan ilman hengittäminen voi olla yhtä tärkeää kuin terveellisesti syöminen. Lisätietoja on jäljempänä. 

Lisätietoja

Sisäilman epäpuhtaudet voivat johtua esimerkiksi ruoanvalmistuksen, puhdistusaineiden ja kotieläinten vuoksi. Uusista kalusteista, maalipinnoista ja tapeteista voi erittyä kaasuja ja haihtuvia orgaanisia epäpuhtauksia. Lisäksi sisäilmaan pääsee ilmansaasteita ulkoa. Vaikka ovet ja ikkunat olisi suljettu, ilmanvaihdosta voi päästä kotiin allergeeneja ja alle 2,5 mikrometrin kokoisia pienhiukkasia. Puista, ruohoista ja muista kasveista peräisin oleva siitepöly on yleinen allergiaoireiden aiheuttaja sisätiloissa. Myös pölyssä voi olla pölypunkkeja, mineraaleja ja muita hiukkasia jotka voivat aiheuttaa vaikeita allergisia reaktioita ja astmaa.

 

Kodin ilmankosteuden tulee olla alueella 40–60 %, jotta homeet, bakteerit ja virukset eivät lisäänny ja leviä. Kun huoneessa on ihanteellinen ilmankosteus tasapainossa, siinä on mukavampi oleskella, hengittäminen on helpompaa eikä iho kuivu.

Raitis ilma

 

Monet uskovat olevansa suojassa kotona, mutta WHO:n* mukaan sisäilma voi olla 2–5 kertaa epäpuhtaampaa kuin ulkoilma. Raittiin ja puhtaan sisäilman hengittäminen voi auttaa parantamaan terveyttä ja saamaan aikaan hyvää oloa arjessa. 

Puhdasta sisäilmaa

Philips-ilmastotuotteilla

 

Meillä on sinulle oikea tuote sekä siitepölyallergikoille että kuivaihoisille. Ilmastotuotteissamme käytettävä järjestelmä voi parantaa terveyttäsi sekä lievittää oireita, kun olet kotona. 

Naturlig luftfiltrering

Luonnollinen suodatus

VitaShield IPS -järjestelmä suodattaa pois jopa allergeenien, bakteerien, pölyn ja virusten kaltaiset mikrohiukkaset, joiden koko on vain 20 nanometriä.

AeraSense
Tekee näkymättömän näkyväksi
AeraSense mittaa sisäilman laatua, ottaa ilmanpuhdistimessa automaattisesti käyttöön ihanteellisen ilmanpuhdistuksen ja ilmaisee ilmanlaadun reaaliajassa.
Optimal och hälsosam luftfuktighet
Ihanteellinen ja terveellinen ilmankosteus 
NanoCloud-järjestelmä varmistaa ihanteellisen ilmankosteuden (40–60 %) sekä vähentää bakteerien ja virusten leviämistä ja pölyn muodostumista.

Soveltuu allergikoille ECARFin testien mukaan

 

Maailman johtavien allergiatutkimusorganisaatioiden joukkoon kuuluvan ECARFin testissä Philips Air Purifier -ilmanpuhdistimen käyttö vähensi siitepölyallergikoilla merkittävästi siitepölyallergian oireita, kuten nuhaa, silmien vuotamista ja punoitusta, nenän ja ihon kutinaa sekä nenän vuotamista.

*90 minuutin altistuminen Philips-ilmanpuhdistimelle verrattuna ilman suodatinta – ECARF:n kliinisesti testaama.

Tekniikkamme suodattaa pois

Siitepölyn ja allergeenit
Siitepölyn ja allergeenit
Pölyn ja pölypunkit
Pölyn ja pölypunkit
Bakteerit ja virukset
Bakteerit ja virukset
Kuivan sisäilman
Kuivan sisäilman
Kaasut ja hajut
Kaasut ja hajut
Hiukkaset
Hiukkaset

Katso myös

Lisää siivoustuotteita

Robottipölynimuri

Skapa ett rent och 
hälsosamt hem