1
Ilmanpuhdistin ja ilmankostutin

Hengitä
vapaammin

Puhdas sisäilma kotiisi luonnollisesti

Millainen kotisi ilmanlaatu on verrattuna ulkoilmaan?

huis doorsnede

Tiesitkö, että kodin sisäilma saattaa olla Maailman terveysjärjestön mukaan kaksin- tai jopa viisinkertaisesti likaisempaa kuin ulkoilma*?

 

Ulkoilman saasteet pääsevät helposti kotiisi avoimista ikkunoista ja ovista. Normaali ilmanvaihto voi kuitenkin tuoda sisälle jopa alle 2,5 mikrometrin kokoisia allergeeneja ja pienhiukkasia myös ikkunoiden ja ovien ollessa suljettuina.

Siitepöly on yleinen puista, rikkaruohoista ja muista kasveista irtoava sisätilojen allergeeni. Toinen sisäilman allergeeni on pöly, joka sisältää pölypunkkeja, ulkoa kulkeutuneita mineraaleja ja muita hiukkasia, jotka voivat aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita ja astmaa.

Sisäilma voi saastua esimerkiksi ruoanlaiton, siivouksen ja lemmikkien vuoksi. Lisäksi seinämaaleista sekä uusista tapeteista ja huonekaluista voi irrota kaasuja ja haihtuvia orgaanisia yhdisteitä.

 

Kodin ilmankosteuden pitäisi olla 40–60 %, jotta homeet, bakteerit ja virukset eivät pääse lisääntymään. Sopivan kostea huoneilma helpottaa hengittämistä ja estää ihon kuivumista.

 

*Todelliset arvot: sisä- ja ulkoilman suhde 1,62–6,37 kesäkuukausina ja 2,05–10,99 talvikuukausina. Teksti ja kuva: T. Salthammer Angewandte Chemie Int. Ed. 52, (2013), 3320; alkuperäiset tiedot: B. Wang et al. / Atmospheric Environment 41 (2007) 2851–2861.

Tekniikkamme poistaa

Huolehdimme elinympäristöstäsi

 

Puhdas ja optimaalisesti kostutettu huoneilma on keskeinen hyvinvoinnin osa.

Vita shield
VitaShield IPS – poista jopa 20 nanometrin (0,00002 mm) kokoiset pienhiukkaset, kuten bakteerit, pöly, allergeenit ja virukset.
Aera sense
AeraSense – huippuluokan tarkka ja tehokas anturitekniikka, joka vastaa ammattilaistason tunnistimia.
Nano cloud
NanoCloud – ainutlaatuinen kostutintekniikka, joka ylläpitää miellyttävää ilmankosteutta kotona luonnollisesti.
Philips Air -sovellus

ECARFin testaama allergikkoja varten


ECARF, joka on yksi maailman johtavista allergiatutkimusorganisaatioista, on havainnut kliinisessä tutkimuksessaan, että Philips Air Purifier -laitteen käyttö vähensi siitepölyallergikkojen oireita (kuten nuhaa, silmien vuotamista ja punaisuutta, nenän ja ihon kutinaa sekä nenän vuotamista) merkittävästi.
* 90 minuutin altistuksella käytettäessä Philips-ilmanpuhdistimia verrattuna altistukseen ilman suodatinta – ECARFin kliininen testi
Philips Air-appen

60 päivän Philips tyytyväisyystakuu


Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa ostamasi tuotteen ja saada rahat takaisin.

Ilmanparannustuotevalikoimamme

 • Ilmanpuhdistimet

  Ilmanpuhdistimet

  Tiesitkö, että kodin sisäilma saattaa olla 10–30 % likaisempaa kuin ulkoilma? Philipsin ilmanpuhdistimet poistavat esimerkiksi siitepölyn, lemmikkieläinten karvat ja bakteerit ilmasta nopeasti. Tutustu tarkemmin!

 • Ilmankostuttimet

  Ilmankostuttimet

  Ärsyttääkö kodin kuiva sisäilma ihoa, nenää ja kurkkua? Kosteuta ilmaa hygieenisesti ja luonnollisesti Philipsin NanoCloud-ilmankostuttimilla.Tutustu tarkemmin!

 • Yhdistetty

  Yhdistetty

  Oletko huolestunut kotisi sisäilman laadusta? Poista sisäilman haitalliset hiukkaset ja paranna ilmanlaatua ilmanpuhdistimillamme, -kostuttimillamme ja -pesimillämme. Tutustu tarkemmin.