Täysin automaattinen espressokeitin

  Täysin automaattinen espressokeitin

  Niin yksinkertaista ja maukasta

  Philipsin yhden painikkeen espressokeittimellä saat herkullisen cappuccinon yhdellä painalluksella: keitin vaahdottaa maidon ja lisää sen kahviin automaattisesti. Tyylikkään muotoilunsa ja ruostumattoman teräspintansa ansiosta keitin näyttää hyvältä kaikista kulmista.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Niin yksinkertaista ja maukasta

Täydellinen cappuccino tai macchiato yhdellä painalluksella

 • Esikeitto vahvistaa aromia

  Esikeitto vahvistaa aromia

  Esikeitin kostuttaa kahvijauheen tasaisesti ennen suodatusta. Tämän jälkeen vesi valuu kahvijauheen läpi. Näin Gaggia Espresso -keitin saa esiin täyteläiset kahvin aromit tasapainoista ja maukasta espressoa varten.

 • Herkullinen cappuccino tai latte macchiato yhdellä painalluksella

  Philipsin uudella yhden painikkeen espressokeittimellä valmistat nopeasti herkullisia espressoversioita, kuten cappuccino ja latte macchiato. Automaattinen kahvimylly jauhaa kahvipavut aina tuoreeltaan. Sen jälkeen keitin vaahdottaa maidon ja lisää sen kahviin automaattisesti, jotta maitokannua ei tarvitse tasapainotella höyrysuuttimen alla. Lisäksi ainutlaatuinen maitosäiliö kiinnittyy napsauttamalla laitteeseen, mahtuu kätevästi jääkaappiin ja kestää konepesun. Yhdellä painalluksella valmistat espressosuosikkisi hetkessä kotona.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita