Saeco

Saeco Royal

Täysin automaattinen espressokeitin

  Saeco Royal

  Täysin automaattinen espressokeitin

  Royal: Rajaton espressonautinto

  Saeco Royalilla voit valmistaa useita erikoiskahveja, koska laitteessa on tilavat säiliöt ja erikoisvalmisteinen Cappuccinatore-lisälaite.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Royal: Rajaton espressonautinto

 • Valmista erikoismaitokahveja kätevästi kaksoisboilerilla

  Valmista erikoismaitokahveja kätevästi kaksoisboilerilla

  Täysin automaattisen espressokeittimen kaksi erillistä lämmitysjärjestelmää kuumentavat kahvin ja maidon juuri oikeaan lämpötilaan ammattimaisen tarkasti ja nopeasti. Valmista niin monta latte macchiatoa tai cappuccinoa peräkkäin kuin haluat, ja jokainen niistä on yhtä herkullinen.

 • Säädä kahvin määrä, täyteläisyys, lämpötila ja vahvuus

  Säädä kahvin määrä, täyteläisyys, lämpötila ja vahvuus

  Saecolla voit aina valita kahvin määrän, täyteläisyyden, lämpötilan ja vahvuuden. Henkilökohtaiset asetuksesi tallennetaan muistiin, jotta voit aina valmistaa suosikkikahviasi yhdellä painalluksella.

 • Kupinlämmitin

  Kupinlämmitin

  Laitteen päällä olevassa kupinlämmittimessä voit säilyttää espressokuppeja ja -laseja sekä esilämmittää ne, minkä ansiosta kahvin aromit pääsevät entistäkin paremmin esiin ja kahvin crema säilyy pidempään.

 • Ergonominen päivittäisessä käytössä

  Ergonominen päivittäisessä käytössä

  Saeco merkitsee kätevyyttä: kaikki osat ovat helposti käsiteltävissä papujen tai veden lisäämistä sekä käytetyn kahvin säiliön tai valumisastian tyhjentämistä varten.

 • Automaattisen puhdistuksen ja kalkinpoiston ansiosta laite on aina puhdas

  Automaattisen puhdistuksen ja kalkinpoiston ansiosta laite on aina puhdas

  Saecon suunnittelema espressokeitin puhdistaa automaattisesti kahvipiirit vedellä, kun keitin käynnistetään tai sammutetaan. Tämän ansiosta jokainen kahvikupillinen on tuore ja aromikas. Säännöllinen kalkinpoisto pidentää laitteen käyttöikää. Kun kalkinpoisto on tarpeen, laite ei vain ilmoita siitä, vaan aloittaa automaattisesti kalkinpoiston. Prosessin aikana näytön selkeät viestit kertovat, kun sinun pitää tehdä jotain. Kalkinpoisto ei ole koskaan ollut helpompaa!

 • Irrotettava suodatinyksikkö helpottaa puhdistamista

  Irrotettava suodatinyksikkö helpottaa puhdistamista

  Saecon kehittämä suodatinyksikkö on automaattisten espressokeittimiemme sydän. Siihen pääsee helposti käsiksi mallista riippuen joko edestä tai sivusta. Koska suodatinyksikön voi irrottaa, se on helppo huuhtoa puhtaaksi juoksevan veden alla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita