Lukuaika: 3 Min
Itse tehdyn valkosipulivoin valmistaminen on hyvä tapa saada lisää makua ja vaihtelua ruokavalioon. Yrtti- ja valkosipulivoi ovat sekä maukkaita että monikäyttöisiä, sillä niitä voi hyödyntää osana mitä erilaisempia ruokalajeja aina pannuruuista, leivontaan ja grillaukseen. Mitä tulee kotitekoisen valkosipulivoin valmistukseen – se on helpompaa kuin luuletkaan. Tutustu valkosipuli- ja yrttivoiohjeeseemme ja opi, miten voit tehdä maukasta maustevoita helposti ja nopeasti kotikeittiössä.
Tämä yrtti- ja valkosipulivoiresepti on todella helppo. Se sisältää vain muutaman aineksen ja viisi helppoa vaihetta.
Tarvitset:
Jos haluat kotitekoisesta yrttivalkosipulivoista vegaanisen version, vaihda pehmeä voi johonkin maidottomaan ainekseen, kuten kookos-, kasvi- tai oliiviöljyyn tai vaihtoehtoisesti maidottomaan margariiniin. Valmistat sitten valkosipuli- tai yrttivoin, tai näiden kahden yhdistelmän, edellä mainitut ainekset sopivat hyvin reseptiin.
Valmistusvaiheet:
HR2657/90
HR2652/90
HR2650/90
Nyt tiedät, miten valmistaa itse yrtti- tai valkosipulivoita, mutta mietit ehkä, miten sitä voi käyttää. Tässä muutamia lempi-ideoitamme:
Näin valmistat yrtti- ja valkosipulivoita nopeasti ja vaivattomasti. Nappaa valkosipulivoireseptimme talteen! Tällä valkosipulivoiohjeella ilahdutat taatusti läheisiä ja ystäviäsi – sekä tietenkin heidän makunystyröitään.