Airfryer-resepti: Kana
Sano hyvästit kuivalle, tylsälle ja ylikypsentyneelle kanalle ja nauti mehukkaasta ja herkullisesta kanasta kotona. Tässä artikkelissa keskitymme aikaan ja lämpötilaan, jotta kana kypsyisi täydellisesti Philipsin Airfryerilla. Lue lisää ja huomaa, kuinka yksinkertaista ruoanlaitto voi olla.
Valmista seuraavasta lounaasta tai päivällisestä hyvänmakuinen. Löydä kanareseptejä Philips Airfryerille: Tutustu NutriU-sovelluksen resepteihin!
Huomaa, että aika ja lämpötila voivat vaihdella määrän ja Philips Airfryer -mallin mukaan. Suosittelemme, että pidät ruokaa silmällä kypsennyksen aikana.
Jos haluat varmistaa, että kana on täysin kypsää, voit käyttää paistolämpömittaria. Varmista, että sisälämpötila on jatkuvasti yli 75 °C.
Kana (kokonainen)
Määrä: 1,2 kg
Aika: 6 minuuttia käynnistykseen, sitten 60 minuuttia
Lämpötila: Aluksi 200 °C, sitten 150 °C
Kanankoivet
Määrä: 6–8 kpl
Aika: 20 minuuttia
Lämpötila: 180 °C
Kananrinta
Määrä: 430 g
Aika: 18 minuuttia
Lämpötila: 180 °C
Kanansiivet
Määrä: 6–8 kpl
Aika: 15–20 minuuttia
Lämpötila: 180 °C
Kananugetit
Määrä: 500 g kanan rintafileetä
Aika: 10–25 minuuttia
Lämpötila: 180 °C
HD9870/20
HD9867/90