Täysin automaattinen espressokeitin

*Ohjevähittäishinta
**Näytetyt tekniset tiedot eivät koske kaikkia mallistojen tuotteita.

4000 series

Täysin automaattinen espressokeitin

 

Tekeekö mielesi tavallista suodatinkahvia vai vahvaa espressoa? Ainutlaatuisen CoffeeSwitch-vivun avulla voit vaihtaa helposti espressosta tavalliseen suodatinkahviin. Molemmat valmistetaan tietenkin tuoreista pavuista.

 

Lue lisää

suositeltava hinta: 779,99 €
21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Tutustu ainutlaatuisiin ominaisuuksiin

Philipsin maitovaihtoehdot

Maitovaihtoehdot

 

Philipsillä on kolme vaihtoehtoa ihanan kermaisen cappuccinon tai latte macchiaton valmistamiseen. Voit vaahdottaa maidon maidonvaahdottimella (pannarello) tai käyttää automaattista vaahdotinta, joka imee maidon tölkistä putkella ja vaahdottaa sen automaattisesti. Voit myös käyttää integroitua maitokannua, jonka voi irrottaa ja laittaa jääkaappiin. Tämä tekee maidon vaahdotuksesta hygieenistä ja mukavaa.

 

Automaattiset espressokeittimet, joissa on maitokannu

Philips CoffeeSwitch

CoffeeSwitch

 

Vipua vääntämällä voit vaihtaa vastajauhetuista pavuista valmistetusta kahvityypistä toiseen. Siten tarjolla on aina tilanteeseen sopiva juoma: vahva espresso aamulla ja aromaattinen suodatinkahvi illalla. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus on vain Philipsin kahvinkeittimissä.

 

Automaattiset espressokeittimet, joissa on CoffeeSwitch-toiminto

Philipsillä kahvia makusi mukaan

Luo oma kahvisekoituksesi

 

Saat kupillisen suodatinkahvia juuri sellaisena kuin itse haluat vain yhdellä painalluksella. Innovatiivisen ominaisuuden ansiosta voit itse valita lämpötilan, keston (käytetyn veden määrä) ja vahvuuden (jauhettujen kahvipapujen määrä). Lisäksi keitin muistaa säädetyn pituuden seuraavalla kerralla.

 

Kaikki automaattiset espressokeittimet

Philipsin täyskeraaminen kahvimylly

Täyskeraaminen kahvimylly

 

Pitkäikäisen täyskeraamisen kahvimyllyn ansiosta voit unohtaa palaneen kahvin maun. Viisi jauhatusasetusta tarjoavat juuri halutun tuloksen: hienojauheisella kahvilla saat runsasaromista espressoa, kun taas karkeammalla jauhatuksella tuloksena on miedomman makuista kahvia. Keraaminen materiaali tuottaa myös yhdenmukaisemmat tulokset pidempään metallimyllyyn verrattuna.

 

Kaikki automaattiset espressokeittimet

Philipsin helppo huolto

Helppo huoltaa

 

Saeco-tekniikan ansiosta automaattisten espressokeittimien suodatinyksikkö on irrotettavissa yhdellä napsahduksella vaivatonta puhdistamista ja huoltoa varten. Ratkaisu on myös hygieeninen. Saeco on kuulunut Philipsin tuoteperheeseen vuodesta 2009 asti.

 

Kaikki automaattiset espressokeittimet

Tietoja

Philipsin kahvinkeittimistä

 

Philipsillä on 50 vuoden perinteet ja osaaminen kahvinkeittimien valmistamisesta. Ne on suunnattu ihmisille, jotka haluavat nauttia elämän hienoista hetkistä ilman turhaa vaivannäköä. Kaikkien kahvinkeittimien ainutlaatuinen valmistusjärjestelmä takaa täyteläisimmät maut ja aromit niin espressoon kuin suodatinkahviinkin. Erilaisten maitovaihtoehtojen ansiosta voit jääkaappikylmää maitoa vaahdottamalla valmistaa ihanan kermaista cappuccinoa tai latte macchiatoa – kaikkiin hetkiin ja tunnelmiin.

 

Tietoja Philipsin kahviperinnöstä

Miten voimme auttaa?

Tilaa kalkinpoistoaineita

Tilaa kalkinpoistoaineita

 

Tekemällä jatkuvan tilauksen saat kalkinpoistoaineet aina alennettuun hintaan.

 

Lue lisää

Täydellistä suodatinkahvia tai espressoa

Täydellistä suodatinkahvia tai espressoa

 

Philipsin CoffeeSwitch-kahvikone säätää paineen sopivaksi, jotta voit nauttia täydellisestä espressosta tai perinteisestä suodatinkahvista.

 

Lue lisää

Kompaktein espressokoneemme

Kompaktein espressokoneemme

 

Suhtaudutko intohimoisesti ruoanlaittoon, mutta keittiössäsi ei ole paljon tilaa? Philipsin 2000-sarja on kompaktein espressokoneemme.

 

Lue lisää

Tutustu muihin tuotteisiin

Automaattiset Saeco-espressokeittimet

Philips-suodatinkahvinkeittimet