Philipsin kahvinkeittimet

Philips-suodatinkahvinkeittimet

 

Valmista vaikka pannullinen perinteistä ja aromaattista suodatinkahvia ystävien tai perheen kahvihetkeen – helposti ja vaivattomasti.

 

Tutustu Philips-suodatinkahvinkeittimiin

Philipsin automaattiset espressokeittimet

 

Pavusta kuppiin -keittimillä saat espressoa tai suodatinkahvia vain yhdellä painalluksella. Kiinteän maidonvaahdottimen ansiosta voit valmistaa milloin tahansa täydellisen cappuccinon, latten tai macchiaton.

 

Tutustu Philipsin automaattisiin espressokeittimiin

Vain Philipsiltä

Philips on Länsi-Euroopan kahvinkeittimien ykkösmerkki

Länsi-Euroopan kahvinkeittimien ykkösmerkki

 

Euromonitor Internationalin tutkimuksessa vuonna 2015 Philips nimettiin Länsi-Euroopan kahvinkeittimien ykkösmerkiksi. Se on hyvä alku vuodelle, jolloin Philips juhlii 50 vuoden perintöään kahvin saralla.

Philipsin laadunvalvonta

Laadunvalvonta

 

Philips suorittaa tuhansia testejä suodatinkahvinkeittimiensä kehitysprosessin aikana ja vielä useampia siinä vaiheessa, kun niiden tuotanto aloitetaan. Jokaisella testilaitteella keitetään noin 30 000 kuppia suodatinkahvia vuodessa. Näin voidaan varmistaa paitsi laitteiden korkea laatu, myös jokaisen kahvikupillisen täyteläinen aromi.

Philipsin 50 vuoden kahviperintö

50 vuoden kahviperintö

 

Philips toi ensimmäiset kodin kahvinkeittimensä markkinoille vuonna 1965. Siitä pitäen se on ollut kahvinkeittimien kehityksen kärjessä esittelemällä jatkuvasti uudenlaista tekniikkaa, kuten innovatiivisen Boil & Brew -järjestelmän. Vuosituhannen vaihteessa Philips toi yhteistyössä Sara Leen kanssa markkinoille SENSEO®-annoskahvinkeittimen, jossa käytettiin kahvityynyjä ensimmäisenä maailmassa. Philipsin tuoteperheeseen on otettu mukaan myös italialaiset Saeco- ja Gaggia-merkit – suoraan espresson syntysijoilta. Tuotetarjontaan sisältyy nyt kattava valikoima kahvinkeittimiä ja niitä täydentäviä lisätarvikkeita. 50. juhlavuoden kunniaksi Philips tuo markkinoille uuden mullistavan tuotteen: maailman ensimmäisen kahvinkeittimen, jolla voi valmistaa sekä täydellistä espressoa että suodatinkahvia.

Suodatinkahvi ja espresso yhdellä ja samalla Philipsin keittimellä

Suodatinkahvi ja espresso samalla keittimellä

 

Philips on maailman ainoa tuotemerkki, jonka keittimellä voi valmistaa sekä espressoa että suodatinkahvia. Innovatiivinen CoffeeSwitch-toiminto tarjoaa parhaat puolet molemmista makumaailmoista vain vipua kääntämällä.

 

Espressokeittimet, joissa on CoffeeSwitch-toiminto

Philips-kahvijuomien valikoima

Jokaiselle jotain

 

Philipsillä on kahvinkeittimiä sekä kahvin valmistamisesta että vain sen juomisesta nauttiville. Automaattinen espressokeitin valmistaa täydellisen espresson, cappuccinon, latten tai macchiaton vain yhdellä painalluksella. Suodatinkahvinkeittimillämme on vaivatonta valmistaa pannullinen kahvia ystävien tai perheen kahvihetkeen. Saatavilla on useita erilaisia Grind and Brew -malleja. Yhden painalluksen SENSEO®-keittimet ja laaja SENSEO®-kahvityynyvalikoima sopivat niille, jotka haluavat nauttia kahvista kaikilla aisteillaan.

 

Lisätietoja

Philips

virstanpylväät

Katso video

Tutustu muihin merkkeihin

Saat lisätietoja napsauttamalla tuotemerkkien logoja

Tutustu muihin tuotteisiin

Automaattiset Saeco-espressokeittimet