Saeco-logo

Saeco-espressokeittimet

Automaattiset Saeco-espressokeittimet

 

Automaattisella espressokeittimellä saat aina vastajauhetuista pavuista valmistettua kahvia vain yhdellä painalluksella. Voit valita espresson tai vaahdottaa kiinteällä maidonvaahdottimella raikasta maitovaahtoa ja valmistaa cappuccinon, latten tai latte macchiaton. Erilaisten vaihtoehtojen ansiosta saat aina juuri sinun makusi mukaista kahvia.

 

Tutustu automaattisiin Saeco-espressokeittimiin

Ainutlaatuinen valikoima – Saeco

Maailman ensimmäinen täysautomaattinen keitin

Maailman ensimmäisen automaattisen espressokeittimen kehittäjä

 

Saeco kehitti ensimmäisen automaattisen espressokeittimen vuonna 1985 ja teki mahdolliseksi aidosta italialaisesta kahvista nauttimisen omassa keittiössä. Se oli ensimmäinen virstanpylväs Saecon 30 vuotta kestäneessä teknisten innovaatioiden historiassa.

Kahvia älykkäästi

Kahvia älykkäästi

 

Saeco on kehittänyt ensimmäisen kotitalouksille suunnatun verkkoyhteydessä olevan kahvinkeittimen. Sinä – ja vieraasi – voitte luoda ja valmistaa yli 18 erilaista juomaa tablettiin tai älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella. Jokaisen juoman vahvuuden, pituuden, lämpötilan ja maun voi räätälöidä haluamakseen. Lisäksi huollosta muistutetaan ilmoituksella. Sovelluksessa on myös tarjolla vaiheittaisia opastusvideoita.

 

Tutustu GranBaristo Avantiin

110 patenttia

110 patenttia

 

Saeco on koko historiansa ajan panostanut laatuun ja tyylikkäästi suunniteltuihin laitteisiin, jotka käyttävät samoja prosesseja ja tekniikoita kuin ammattilais-baristat. Täydellisen espresson valmistaminen kysyy erikoistaitoja, jotka jokaisella kokeneella italialaisella baristalla on luonnostaan. Saecon 30 vuoden innovoinnin ja 110 rekisteröidyn patentin ansiosta sinä pystyt toistamaan samat prosessit kotona vaivattomasti ja yksinkertaisesti – vain yhdellä painalluksella.

Saecon historia

Tutustu muihin merkkeihin

Saat lisätietoja napsauttamalla tuotemerkkien logoja

Tutustu muihin tuotteisiin

Philipsin automaattiset espressokeittimet

Philips-suodatinkahvinkeittimet