Irrota purjon uloin lehti ja leikkaa se pitkittäin 4 suikaleeksi. Pilko loput purjosta ohuiksi renkaiksi.
Kaada kookosmaito astiaan ja sekoita joukkoon galanga, valkosipuli ja inkivääri. Mausta suolalla ja pippurilla.
Levitä purjorenkaat salaatinlehtien keskelle ja aseta turskafileet niiden päälle. Kaada kookosseos kalan päälle. Taita salaatinlehti kalan päälle, taita salaatinlehdet kiinni ja solmi rullat purjosuikaleilla.
Lisää tee Flavour Boosteriin. Laita riisi, sitruunaruoho ja 350 ml vettä riisikulhoon ja aseta riisikulho höyrytysastiaan 1. Nosta kalarullat riisin päälle.
Aseta kypsennysajaksi 20 minuuttia ja kypsennä kalanyytit ja riisi. (Sekoita riisiä aina 10 minuutin välein.) Poista sitruunaruoho riisistä ennen tarjoilua.
Kokonaisvalmistusaika noin 35 minuuttia
Aiheeseen liittyviä reseptejä
Pääruoat
Höyrytettyä Lohta Ja Vihreitä Vihanneksia | Philips
Napsauttamalla linkkiä poistut viralliselta Philips Electronics Ltd:n ("Philips") verkkosivustolta. Kaikki tällä sivustolla mahdollisesti olevat linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille tarjotaan vain avuksesi, eivätkä ne millään tavalla edusta minkäänlaista yhteyttä tai tukea näillä linkitetyillä verkkosivustoilla annettuihin tietoihin. Philips ei anna minkäänlaisia väitteitä tai takuita kolmansien osapuolien verkkosivustoista tai niiden sisältämistä tiedoista.