• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Aasialaistyylinen kalarulla sitruunaruohoriisillä

    Kermainen kalayllätys

    Annoksia 4 p, Kypsennysaika 35 m

    Ainekset

    • 1 pieni purjo
    • 50 ml kookosmaitoa
    • ½ tl raastettua galangaa
    • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
    • 3 cm:n pala inkivääriä hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria
    • 4 suurta jäävuorisalaatin lehteä
    • 4 luomuturskafileetä, noin 150 g
    • 250 g pandanriisiä
    • 1 hienonnettu ja murskattu sitruunaruohon varsi
    • 1 tl vihreän teen lehtiä

    Ohjeet

    • Irrota purjon uloin lehti ja leikkaa se pitkittäin 4 suikaleeksi. Pilko loput purjosta ohuiksi renkaiksi.
    • Kaada kookosmaito astiaan ja sekoita joukkoon galanga, valkosipuli ja inkivääri. Mausta suolalla ja pippurilla.
    • Levitä purjorenkaat salaatinlehtien keskelle ja aseta turskafileet niiden päälle. Kaada kookosseos kalan päälle. Taita salaatinlehti kalan päälle, taita salaatinlehdet kiinni ja solmi rullat purjosuikaleilla.
    • Lisää tee Flavour Boosteriin. Laita riisi, sitruunaruoho ja 350 ml vettä riisikulhoon ja aseta riisikulho höyrytysastiaan 1. Nosta kalarullat riisin päälle.
    • Aseta kypsennysajaksi 20 minuuttia ja kypsennä kalanyytit ja riisi. (Sekoita riisiä aina 10 minuutin välein.) Poista sitruunaruoho riisistä ennen tarjoilua.
    • Kokonaisvalmistusaika noin 35 minuuttia
    Aasialaistyylinen Kalarulla Sitruunaruohoriisillä | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.