0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Höyrytettyä lohta ja vihreitä vihanneksia

    Keväisen rapeaa vihreää

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 40 m

    Ainekset

    • 4 lohifileetä (noin 200 g/kpl)
    • 10 g tilliä, säästä muutama oksa koristeluun
    • 300 g valkoista pikariisiä
    • 1 ohueksi viipaloitu kesäkurpitsa
    • 200 g vihreitä parsan varsia
    • 150 g pakastehärkäpapuja
    • 150 g pakasteherneitä
    • vastarouhittua pippuria
    • suolaa
    • sitruunalla maustettua oliiviöljyä

    Ohjeet

    • Aseta höyrytysastia 1 valumisastiaan. Aseta höyryastia 2 ensimmäisen höyryastian 1 päälle.
    • Ripusta riisikulho höyrytysastiaan 2. Lisää riisi ja noin 4,5 dl lämmintä vettä sekä suolaa. Peitä kannella.
    • Aseta ajastimeen 20 minuuttia.
    • Täytä höyrytysastia 3. Laita pohjalle kesäkurpitsaviipaleet, parsan varret, härkäpavut ja herneet. Aseta astia 10 minuutin höyrytyksen jälkeen höyrytysastian 2 päälle.
    • Aseta lohifileet 20 minuutin höyrytyksen jälkeen höyrytysastiaan 1.
    • Lisää hieman tilliä Flavor Boosteriin. Lisää ajastimeen 15 minuuttia ja höyrytä kaikkia kolmea astiaa, kunnes ruoka on valmis. Katkaise höyryttimestä virta.
    • Mausta lohifileet suolalla ja vastarouhitulla pippurilla. Tarjoile riisipedillä al dente -vihannesten kera. Ripottele päälle sitruunalla maustettua oliiviöljyä ja tilliä.
    Höyrytettyä Lohta Ja Vihreitä Vihanneksia | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.