Aseta höyrytysastia 1 valumisastiaan. Aseta höyryastia 2 ensimmäisen höyryastian 1 päälle.
Ripusta riisikulho höyrytysastiaan 2. Lisää riisi ja noin 4,5 dl lämmintä vettä sekä suolaa. Peitä kannella.
Aseta ajastimeen 20 minuuttia.
Täytä höyrytysastia 3. Laita pohjalle kesäkurpitsaviipaleet, parsan varret, härkäpavut ja herneet. Aseta astia 10 minuutin höyrytyksen jälkeen höyrytysastian 2 päälle.
Aseta lohifileet 20 minuutin höyrytyksen jälkeen höyrytysastiaan 1.
Lisää hieman tilliä Flavor Boosteriin. Lisää ajastimeen 15 minuuttia ja höyrytä kaikkia kolmea astiaa, kunnes ruoka on valmis. Katkaise höyryttimestä virta.
Mausta lohifileet suolalla ja vastarouhitulla pippurilla. Tarjoile riisipedillä al dente -vihannesten kera. Ripottele päälle sitruunalla maustettua oliiviöljyä ja tilliä.
Aiheeseen liittyviä reseptejä
Pääruoat
Höyrytettyä Kuskusta Ja Kuivattuja Hedelmiä | Philips
Napsauttamalla linkkiä poistut viralliselta Philips Electronics Ltd:n ("Philips") verkkosivustolta. Kaikki tällä sivustolla mahdollisesti olevat linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille tarjotaan vain avuksesi, eivätkä ne millään tavalla edusta minkäänlaista yhteyttä tai tukea näillä linkitetyillä verkkosivustoilla annettuihin tietoihin. Philips ei anna minkäänlaisia väitteitä tai takuita kolmansien osapuolien verkkosivustoista tai niiden sisältämistä tiedoista.