Täytä höyrytysastia 2. Laita pohjalle pavut, sitten parsakaalit ja paprika. Peitä kannella ja aseta höyrytysastian 1 päälle.
Aseta ajastimeen 20 minuuttia.
Aseta ajastimeen 10 minuuttia lisää.
Lisää kolmen minuutin jälkeen pinaatti höyrytysastiaan 3 ja laita astia höyryttimeen jäljellä oleviksi seitsemäksi minuutiksi. Katkaise höyryttimestä virta.
Ripottele kalafileisiin merisuolaa ja paprikajauhetta. Tarjoile vihannespedillä ja koristele korianterin lehdillä. Sopii hyvin chilivalkosipuliöljyllä maustettujen uusien perunoiden kanssa.
Aiheeseen liittyviä reseptejä
Pääruoat
Höyrytettyä Lohta Ja Vihreitä Vihanneksia | Philips
Napsauttamalla linkkiä poistut viralliselta Philips Electronics Ltd:n ("Philips") verkkosivustolta. Kaikki tällä sivustolla mahdollisesti olevat linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille tarjotaan vain avuksesi, eivätkä ne millään tavalla edusta minkäänlaista yhteyttä tai tukea näillä linkitetyillä verkkosivustoilla annettuihin tietoihin. Philips ei anna minkäänlaisia väitteitä tai takuita kolmansien osapuolien verkkosivustoista tai niiden sisältämistä tiedoista.