Kaada riisikulhoon 450 ml vettä ja aseta kulho höyrytysastiaan 1. Aseta ajastimeen 40 minuuttia ja keitä.
Sekoita majoneesiin kaksi ruokalusikallista limen mehua, raastettua limen kuorta, suolaa ja pippuria.
Kuutioi kala 16 osaan. Laita puuvartaisiin vuorotellen kaksi palaa valkoista kalaa ja kaksi palaa rapupuikkoa. Viimeistele vartaan pää katkaravulla.
Kun riisi on kiehunut 40 minuuttia, laita se höyrytysastiaan 3. Aseta sokeriherneet höyrytysastiaan 2 ja kalavartaat höyrytysastiaan 1. Aseta ajastimeen 5 minuuttia. Höyrytä kalaa, kunnes se on mureaa, ja herneitä niin, että ne jäävät vielä kiinteiksi (al dente).
Aseta kalavartaat riisistä ja herneistä tehdyn pedin päälle, ripottele joukkoon seesaminsiemeniä ja tarjoile limemajoneesin kanssa.
Kokonaisvalmistusaika noin 65 minuuttia
Aiheeseen liittyviä reseptejä
Pääruoat
Höyrytettyä Lohta Ja Vihreitä Vihanneksia | Philips
Napsauttamalla linkkiä poistut viralliselta Philips Electronics Ltd:n ("Philips") verkkosivustolta. Kaikki tällä sivustolla mahdollisesti olevat linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille tarjotaan vain avuksesi, eivätkä ne millään tavalla edusta minkäänlaista yhteyttä tai tukea näillä linkitetyillä verkkosivustoilla annettuihin tietoihin. Philips ei anna minkäänlaisia väitteitä tai takuita kolmansien osapuolien verkkosivustoista tai niiden sisältämistä tiedoista.