0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Kanakääretorttu

    Tee ystäviisi vaikutus

    Annoksia 1 p, Valmistusaika: 60 m

    Ainekset

    • Täyte:
    • 1 keskikokoinen sipuli
    • 1 valkosipulinkynsi
    • 500 g paistettua ja ruskistettua kananrintaa
    • 3 rkl oliiviöljyä
    • 2 rkl maissijauhoa
    • 1 mittakupillinen (240 ml) maitoa
    • Taikina:
    • 200 g ricottajuustoa
    • 150 g margariinia
    • 100 g maissijauhoa
    • 200 g jauhoja
    • 2 tl suolaa
    • 1 tl ruokasoodaa

    Ohjeet

    • Pilko sipuli, valkosipuli ja kananrinta yksi kerrallaan monitoimikoneen teräosalla.
    • Ruskista sipuli ja valkosipuli kattilassa öljyssä. Lisää kana sekä suolaa ja pippuria maun mukaan ja sekoita hyvin. Sekoita maissijauhot ja maito ja sekoita, kunnes seos sakenee.
    • Ota levyltä, lisää voi ja anna jäähtyä. Kaada kaikki taikinan ainekset monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi teräosalla.
    • Lämmitä uuni 180 asteeseen. Kauli taikina levyksi jauhotetulla pinnalla. Levitä jäähtynyt kanaseos levylle ja rullaa levy.
    • Sivele munankeltuaisella ja paista keskilämmöllä noin 40 minuuttia.
    • Koristele makusi mukaan ja tarjoile heti.
    • Kokonaisvalmistusaika 60 minuuttia
    Kanakääretorttu | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.