1
0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    • Philips verkkokaupan edut

    • 30 päivän palautusoikeus

    • 2 vuoden takuu

    • Ilmainen toimitus

    Products

    Maukas punajuuri-vuohenjuustotorttu

    Aromaattinen ateria, joka täyttää varmasti

    Annoksia 4 p, Kypsennysaika 50 m

    Ainekset

    • 250 g jauhoja
    • 125 g kylmää voita kuutioina
    • 5 kananmunaa
    • 15 g litteälehtistä persiljaa
    • 100 ml kreikkalaista jogurttia
    • vastajauhettua mustapippuria
    • 1 tl jauhettua kuminaa
    • 2 keitettyä punajuurta
    • 200 g pehmeää vuohenjuustoa
    • 15 g tuoretta basilikaa
    • 10 g tuoretta ruohosipulia
    • - 1 matala voideltu piirakkavuoka, 26 cm
    • - monitoimikone ja vaivausosa

    Ohjeet

    • Kiinnitä monitoimikoneeseen vaivausosa ja kaada kulhoon jauho, ½ telusikkaa suolaa, voi ja yksi kananmuna. Anna monitoimikoneen käydä, kunnes taikina pysyy kasassa.
    • Jos taikina on liian murenevaa, lisää 1-2 teelusikallista kylmää vettä Muotoile taikinasta pallo ja peitä se muovikelmulla. Laita taikina jääkaappiin 30 minuutiksi.
    • Pilko ¾ persiljasta. Vatkaa neljä kananmunaa jogurtin kanssa, mausta maun mukaan suolalla ja runsaalla mustapippurilla ja kuminalla. Sekoita joukkoon hienonnettu persilja. Irrota punajuurista kuori ja leikkaa ne kuudeksi palaksi.
    • Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kauli taikinasta jauhotetulla pinnalla halkaisijaltaan 30-senttinen ympyrä. Aseta taikina piirakkavuokaan, painele reunat vuokaan ja leikkaa ylimääräinen taikina pois. Kaada kananmunaseos vuoan pohjalle ja aseta punajuurenpalat ympyrään. Murenna päälle vuohenjuustoa ja mustapippuria.
    • Aseta vuoka uunin keskimmäisen ritilän alapuolelle ja paista 40-45 minuuttia, kunnes piirakka on kullanruskea. Hienonna loput yrtit ja sekoita ne keskenään. Ota piirakka uunista ja anna vetäytyä viisi minuuttia.
    • Ripottele piirakan keskelle kourallinen yrttejä tai paloittele piirakka ja tarjoile se yhdessä yrttisalaatin kera.
    • Valmistusaika 50 minuuttia + 30 minuuttia nostattamiseen
    Maukas punajuuri-vuohenjuustotorttu