• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Aurinkokuivatuilla tomaateilla ja mozzarellalla täytetyt kanarullat

    Välimeren aurinko lautasella

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 50 m

    Ainekset

    • 750 g pientä, kuorittua uutta perunaa
    • suolaa ja pippuria
    • 4 kanan rintafileetä
    • 3 basilikan oksaa
    • 4 aurinkokuivattua tomaattia ja 1 rkl tomaattiöljyä
    • ½ mozzarellapallo neljään osaan leikattuna
    • 500 g pestyä ja siivutettua fenkolia
    • 2 kuorittua ja viipaloitua valkosipulinkynttä
    • 3 rkl mustia oliiveja

    Ohjeet

    • Laita basilikanoksat lehtineen Flavour Boosteriin.
    • Halkaise perunat pituussuunnassa, aseta ne höyrytysastiaan 2 ja mausta suolalla. Aseta kypsennysajaksi 15 minuuttia ja esikypsennä perunat.
    • Kääri kanafileet kelmuun ja taputtele litteäksi. Laita jokaisen kanafileen päälle kaksi basilikan lehteä, yksi aurinkokuivattu tomaatti ja yksi mozzarellaviipale. Mausta suolalla ja pippurilla, kiedo tiiviiksi rullaksi ja kiinnitä cocktailtikulla.
    • Lisää 10 minuutin jälkeen fenkoli ja valkosipuli höyrytysastiaan 3. Kypsennä vielä 5 minuuttia. Sekoita perunat, fenkoli ja oliivit kulhossa ja lisää basilika. Voitele kanarullat öljyllä ja tarjoile peruna-fenkoli-seoksen kanssa.
    • Kokonaisvalmistusaika noin 50 minuuttia
    Aurinkokuivatuilla Tomaateilla Ja Mozzarellalla Täytetyt Kanarullat | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.