0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Kalaburgerit paistetun punajuurisoseen kera

    Täydellinen vaihtoehto perinteiselle lihahampurilaiselle

    Annoksia 4 p, Kypsennysaika 75 m

    Ainekset

    • 6 raakaa punajuurta (n. 1 kg)
    • 1 sitruuna
    • 750 g paloiteltua turskafileetä
    • 1 paloiteltu salottisipuli
    • 1 tl kaprista
    • 1 kananmuna
    • 1 pala kuivaa leipää murennettuna
    • suolaa
    • vastajauhettua mustapippuria
    • 50 g jauhoja
    • 4 rkl extra virgin -oliiviöljyä
    • 1 tl hienoksi raastettua piparjuurta
    • 125 ml crème fraîchea
    • - alumiinifoliota
    • - monitoimikone ja teräosa

    Ohjeet

    • Lämmitä uuni 200 asteeseen. Laita punajuuri uunivuokaan ja peitä alumiinifoliolla. Paista uunissa tunnin ajan ja anna jäähtyä.
    • Pese sitruuna ja raasta teelusikallinen sitruunankuorta.
    • Kiinnitä teräosa monitoimikoneeseen. Kaada kulhoon kala, sitruunankuori, salottisipuli, kananmuna, leivänmuruset ja sinapinsiemenet ja mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Sekoita tasaiseksi massaksi.
    • Valmista kalamassasta kosteilla käsillä neljä pihviä, painele ne litteiksi ja kieritä jauhossa.
    • Ota punajuuri uunista, irrota kuori (kun se on jo jäähtynyt) ja soseuta monitoimikoneessa piparjuuren ja crème fraîchen kanssa. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla ja pidä lämpimänä tarjoiluun asti.
    • Viipaloi sitruuna ohuiksi viipaleiksi. Paista kalaburgereita öljyssä 10 minuuttia molemmilta puolilta, kunnes ne ovat kullanruskeita. Tarjoile punajuurisoseen ja sitruunaviipaleiden kanssa.
    • Valmistusaika 1 tunti 15 minuuttia
    Kalaburgerit Paistetun Punajuurisoseen Kera | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.