Lämmitä uuni 200 asteeseen. Laita punajuuri uunivuokaan ja peitä alumiinifoliolla. Paista uunissa tunnin ajan ja anna jäähtyä.
Pese sitruuna ja raasta teelusikallinen sitruunankuorta.
Kiinnitä teräosa monitoimikoneeseen. Kaada kulhoon kala, sitruunankuori, salottisipuli, kananmuna, leivänmuruset ja sinapinsiemenet ja mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Sekoita tasaiseksi massaksi.
Valmista kalamassasta kosteilla käsillä neljä pihviä, painele ne litteiksi ja kieritä jauhossa.
Ota punajuuri uunista, irrota kuori (kun se on jo jäähtynyt) ja soseuta monitoimikoneessa piparjuuren ja crème fraîchen kanssa. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla ja pidä lämpimänä tarjoiluun asti.
Viipaloi sitruuna ohuiksi viipaleiksi. Paista kalaburgereita öljyssä 10 minuuttia molemmilta puolilta, kunnes ne ovat kullanruskeita. Tarjoile punajuurisoseen ja sitruunaviipaleiden kanssa.