• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Manteli-herkkutattikeitto

    Runsas ja herkullinen

    Annoksia 4 p, Kypsennysaika 45 m

    Ainekset

    • 100 g kuorittuja manteleita
    • 4 rkl öljyä
    • 1 hienonnettu sipuli
    • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
    • 2 palaa kuivaa valkoista leipää murennettuna
    • 750 ml kanalientä kanaliemikuutiosta
    • 250 ml valkoviiniä
    • 200 g herkkutatteja viipaleina
    • 4 rkl hienonnettua litteälehtistä persiljaa
    • vastajauhettua mustapippuria
    • - monitoimikone ja teräosa

    Ohjeet

    • Paahda manteleita pannulla 3-4 minuutin ajan ja jätä jäähtymään.
    • Kuullota sipuli ja valkosipuli kahdessa ruokalusikassa öljyä. Varo, etteivät ne saa väriä, jotta keitosta tulee mukavan vaaleankeltainen. Lisää pannulle leipä ja mantelit, paista muutaman minuutin ajan ja anna jäähtyä hieman.
    • Kiinnitä teräosa monitoimikoneeseen, ennen kuin kaadat kulhoon mantelit ja 50 grammaa kanalientä. Soseuta mantelit ja lusikoi massa syvään keittokattilaan. Kaada joukkoon loput kanaliemestä ja viini, kiehauta ja anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia.
    • Kuumenna loput öljystä ja paista herkkutatteja molemmilta puolilta, kunnes ne ovat ruskeita ja rapeita. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
    • Tarjoile keitto syvistä lautasista yhdessä herkkutattien kanssa ja ripottele päälle persiljaa.
    • Valmistusaika 45 minuuttia
    Manteli-Herkkutattikeitto | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.