Paahda manteleita pannulla 3-4 minuutin ajan ja jätä jäähtymään.
Kuullota sipuli ja valkosipuli kahdessa ruokalusikassa öljyä. Varo, etteivät ne saa väriä, jotta keitosta tulee mukavan vaaleankeltainen. Lisää pannulle leipä ja mantelit, paista muutaman minuutin ajan ja anna jäähtyä hieman.
Kiinnitä teräosa monitoimikoneeseen, ennen kuin kaadat kulhoon mantelit ja 50 grammaa kanalientä. Soseuta mantelit ja lusikoi massa syvään keittokattilaan. Kaada joukkoon loput kanaliemestä ja viini, kiehauta ja anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia.
Kuumenna loput öljystä ja paista herkkutatteja molemmilta puolilta, kunnes ne ovat ruskeita ja rapeita. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
Tarjoile keitto syvistä lautasista yhdessä herkkutattien kanssa ja ripottele päälle persiljaa.
Napsauttamalla linkkiä poistut viralliselta Philips Electronics Ltd:n ("Philips") verkkosivustolta. Kaikki tällä sivustolla mahdollisesti olevat linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille tarjotaan vain avuksesi, eivätkä ne millään tavalla edusta minkäänlaista yhteyttä tai tukea näillä linkitetyillä verkkosivustoilla annettuihin tietoihin. Philips ei anna minkäänlaisia väitteitä tai takuita kolmansien osapuolien verkkosivustoista tai niiden sisältämistä tiedoista.