• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Jäähdytetty kevätsipulikeitto homejuustolla

    Hienon pistävä maku

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 30 m, Kypsennysaika 30 m

    Ainekset

    • 50 g homejuustoa (esim. gorgonzola)
    • 500 g perunoita
    • 100 ml kermaa
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 6 kevätsipulia
    • 1 litra kanalientä
    • 2 rkl ruohosipulia, hienoksi hakattu

    Ohjeet

    • Kuori perunat ja leikkaa ne kuutioiksi. Keitä perunakuutioita kanaliemessä 15-20 minuuttia.
    • Huuhtele ja leikkaa kevätsipulit. Lämmitä oliiviöljy paistinpannussa ja ruskista kevätsipulit suurella lämmöllä, kunnes ne ovat kullanruskeita. Mausta makusi mukaan. Anna jäähtyä muutama minuutti (älä kuumenna yli 80 °C lämpöiseksi).
    • Soseuta perunat ja liemi tehosekoittimessa MAX-teholla vähintään minuutin ajan. Lisää jäähdytetty kerma sekoituksen aikana tehdäksesi keitosta silkinpehmeää.
    • Anna jäähtyä vähintään kaksi tuntia: keitto tarjoillaan kylmänä. Sekoita hyvin ennen tarjoilua ja mausta makusi mukaan. Ripottele ruohosipulia homejuuston päälle.
    • Valmistusaika 30 minuuttia + 2 tuntia jääkaapissa.
    Jäähdytetty Kevätsipulikeitto Homejuustolla | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.