• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Basilika-parsakaaliminipitsat

    Ikivihreään pitsajuhlaan

    Annoksia 4 p, Kypsennysaika 40 m

    Ainekset

    • 30 g tuoretta basilikaa
    • 150 g pitsajuustoa
    • - leivinpaperi, rasvattu
    • 1 pussi pikahiivaa (7 g)
    • 500 g jauhoja
    • vastajauhettua mustapippuria
    • 3 kevätsipulia, 1 cm kokoisia paloja
    • 200 ml ranskankermaa
    • 1 valkosipulinkynsi, pieneksi pilkottu
    • 300-400 g parsakaalia
    • 2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä

    Ohjeet

    • Laita sekoitusterä monitoimikoneeseen ja lisää jauhot ja hiiva kulhoon. Sekoita kaikki ainekset yhteen, valuta hiljalleen oliiviöljy ja 250 ml haaleaa vettä syöttöputken läpi. Anna monitoimikoneen käydä, kunnes taikina on valmista.
    • Vaivaa taikinaa muutaman sekunnin ajan käsin jauhoisella pöytälevyllä. Muodosta taikinasta pallo ja jätä se nousemaan kelmulla peitettyyn kulhoon lämpimään paikkaan 30 minuutiksi.
    • Lämmitä uuni 220 asteiseksi.
    • Keitä parsakaalin päitä suolavedessä 3-4 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Huuhtele parsakaalit siivilässä kylmällä vedellä ja valuta vesi pois.
    • Huuhtele kulho ja pilko siinä basilika ja valkosipuli hienoksi. Lisää ranskankerma ja sekoita, kunnes saat mukavan vihreän kastikkeen. Mausta makusi mukaan.
    • Jaa taikina neljään osaan jauhoisella pöytälevyllä. Pyöritä taikinanpalat ympyröiksi, joiden halkaisija on noin 15 cm, ja laita ympyrät leivinpaperille. Levitä basilikaseos, parsakaali sekä kevätsipuli pitsan päälle. Ripottele juustoa päälle. Paista pitsa uunin keskiosassa 15 minuuttia, kunnes se on kullanvärinen.
    • Valmistusaika 40 minuuttia + 30 minuuttia nostatusta.
    Basilika-Parsakaaliminipitsat | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.