• Tavanomaisia toimitusaikojamme pidennetään 29.6.–6.7. välisenä aikana IT-järjestelmäpäivityksen vuoksi. Kaikkien tällä aikavälillä tehtyjen tilausten toimitukset tapahtuvat 6.7. jälkeen.

1
0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Products

    Tomaatti- rosmariinifocaccia

    Kotitekoisen leivän lohdullinen tuoksu

    Annoksia 1 p, Kypsennysaika 40 m

    Ainekset

    • leivinpaperi, rasvattu
    • 2-3 tuoretta rosmariinin oksaa
    • 500 g jauhoja
    • 1 pussi pikahiivaa (7 g)
    • 3 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
    • 12-15 pientä puolikuivaa tomaattia
    • 1 tl merisuolaa

    Ohjeet

    • Nypi rosmariinin oksat ja pilko puolet lehdistä terävällä veitsellä.
    • Laita sekoitusterä monitoimikoneeseen ja lisää jauhot, hiiva ja pilkottu rosmariini kulhoon. Sekoita kaikki ainekset yhteen, valuta hiljalleen kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä ja 250 ml haaleaa vettä syöttöputken läpi. Anna monitoimikoneen käydä, kunnes taikina on valmista.
    • Vaivaa taikinaa muutaman sekunnin ajan käsin jauhoisella pöytälevyllä. Muodosta taikinasta pallo ja jätä se nousemaan kelmulla peitettyyn kulhoon lämpimään paikkaan tunniksi, kunnes se on kaksinkertaistunut.
    • Lämmitä uuni 220 asteiseksi. Tee taikinasta leivinpaperilla 1 cm paksuisia suorakulmioita ja tee niihin reikiä sormella. Valuta jäljellä oleva oliiviöljy taikinan päälle ja aseta tomaatit reikiin. Ripottele loput rosmariininlehdet ja merisuola taikinan päälle. Paista focaccia uunin keskiosassa 15-20 minuuttia, kunnes se on kullanruskea. Anna jäähtyä.
    • Valmistusaika 40 minuuttia + 1 tunti nostatusta.
    Tomaatti- rosmariinifocaccia