• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Parsakeitto tuoreella rakuunalla

    Rakuuna antaa keitolle omaleimaisen maun

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 10 m, Kypsennysaika 30 m

    Ainekset

    • 1 rkl tuoretta rakuunaa, pieneksi pilkottu
    • 150 ml kuivaa valkoviiniä
    • 1 tl sokeria
    • 500 g parsaa
    • 150 ml kermaa
    • 25 g voita

    Ohjeet

    • Leikkaa tai katkaise ensin kovat päät, kuori ja viipaloi loput parsa (jätä kärjet kokonaisiksi). Keitä kuoria ja päitä 10 minuuttia 750 ml vedessä, joka on maustettu sokerilla ja suolalla.
    • Sulata voi sillä välin keittokattilassa ja kypsennä parsa öljyssä sekoitellen kuumalla lämmöllä (säästä kärjet myöhempää käyttöä varten). Lisää kerma ja keitä hieman kokoon.
    • Suodata vesi ja kuoret ja lisää neste kypsennettyihin viipaleisiin yhdessä valkoviinin kanssa. Kiehauta keitto ja anna sen kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Soseuta keitto perusteellisesti sauvasekoittimella. Lisää parsojen kärjet ja anna keiton kiehua vielä 2-4 minuuttia.
    • Mausta makusi mukaan. Jaa keitto 4 annokseksi ja ripottele päälle rakuunaa.
    • Valmistusaika 30 minuuttia.
    Parsakeitto Tuoreella Rakuunalla | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.