Saeco

Saeco Xelsis

Täysin automaattinen espressokeitin

  Saeco Xelsis

  Täysin automaattinen espressokeitin

  Seuraa aina makuasi

  Espresso on aina ollut enemmän kuin juoma. Siinä on aromia, voimaa, moninaisia mahdollisuuksia, ihmisiä yhdistävää luonnetta. Saeco Xelsis tuo tämän espresso-elämyksen omaan keittiöösi.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Seuraa aina makuasi

Erinomainen Saeco-espressokeitin

 • Keraamiset kahvimyllyt säilyttävät aromit

  Tämän kahvinkeittimen laadukkaat kahvimyllyt peittoavat kilpailijoiden teräksiset kahvimyllyt monella tasolla: saat aina täydellisen italialaisen maun, koska jauhamistulos on tasaisen tarkka ilman ylikuumenemista. Lisäksi kahvimyllyt ovat erittäin kestäviä ja toimivat erittäin hiljaisesti.

 • Integroitu automaattinen maitotoiminto

  Integroitu automaattinen maitotoiminto

  Täytä laitteen maidonvaahdotin ja paina cappuccinopainiketta. Saat juoman muutamassa sekunnissa, ja laite lisää kermaisen vaahdon juomaan automaattisesti.

 • Irrotettava suodatinyksikkö helpottaa puhdistamista

  Irrotettava suodatinyksikkö helpottaa puhdistamista

  Saecon kehittämä suodatinyksikkö on automaattisten espressokeittimiemme sydän. Siihen pääsee helposti käsiksi mallista riippuen joko edestä tai sivusta. Koska suodatinyksikön voi irrottaa, se on helppo huuhtoa puhtaaksi juoksevan veden alla.

 • Patentoitu espressovaahdon ja -juoman rakenteen säädin

  Patentoitu espressovaahdon ja -juoman rakenteen säädin

  Vain automaattisella Saeco-espressokeittimellä voit säätää espresson vahvuutta ja muuttaa vaahdon ja juoman rakennetta valmistuksen aikana. Nuppia kääntämällä voit valmistaa vaahdon juuri oman makusi mukaan. Pienellä nupilla on suuri merkitys.

 • Monta käyttäjää, monta juomaa (6x6)

  6 eri juomaa valittavissa kertakosketuksella, 6 yksilöitävää käyttäjäprofiilia – jokaisen perheenjäsenen lempijuoma syntyy yhdellä napinkosketuksella.

 • Yhden kosketuksen yksilöity käyttöliittymä

  Intuitiivinen käyttö suurikokoisen, helppolukuisen näytön ja yhden painalluksen toimintojen avulla.

 • Maidon ja vaahdon määrän valitsin

  Valmistettavissa olevien juomien määrää lisäävät säädettävä automaattinen maidon vaahdotustoiminto ja irrotettava karahvi. Saat helposti kuumaa maitoa cafe latteen tai täydellisen vaahdon cappuccinoon.

 • Moniulotteinen säädettävä kahvisuutin

  Kahvisuutin on helppo säätää yhdellä liikkeellä minkä tahansa lasin tai kupin kokoiseksi, jotta täyteläinen maku ja aromi säilyy aina täydellisesti.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita