2. Kun valmistelet pulloa vauvan ruokintaa varten, aseta tutti kierrerenkaaseen ja kierrä koottu kierrerengas pulloon. Suojaa pullon tutti pullon korkilla.
3. Pura ja puhdista kaikki rintamaidon kanssa kosketuksiin joutuneet osat mahdollisimman pian lypsämisen jälkeen.
Huomautus: Lue lisätietoja pullojen turvallisesta käytöstä käyttöoppaasta (toimitetaan erikseen).
Varoitus: Laita lypsetty maito heti jääkaappiin tai pakastimeen ja merkitse päivämäärä ja kellonaika, tai säilytä sitä huonelämpötilassa 25 °C (77 °F) enintään 4 tuntia ennen vauvan syöttämistä.
Rintamaidon säilytysohjeet:
- Kirjoita päivämäärä säilytysrasiaan. Kirjoita lapsesi nimi, jos annat maidon lastenhoitajalle.
- Pyöritä rasiaa varovasti, jotta maidon pinnalle nouseva kermaosa sekoittuu muuhun maitoon. Älä ravista maitoa. Se voi rikkoa maidon arvokkaita ainesosia.
- Jos mahdollista, jäähdytä tai pakasta maito heti lypsämisen jälkeen. Voit laittaa sen jääkaappiin, kylmäkaappiin tai eristettyyn kylmälaukkuun tai pakastaa sen pienissä erissä (60-120 ml) myöhempiä ruokintakertoja varten.
- Lypsetty maito säilyy huonelämpötilassa ilman jäähdytystä enintään 4 tuntia lypsämisen jälkeen. Lue alla olevat ohjeet rintamaidon säilyttämiseen.