Näin valmistat rapean ja raikkaan caesarsalaatin, jossa on grillattua kanaa ja krutonkeja. Kaikki onnistuu nopeasti ja helposti vain 15 minuutissa Philips Airfryerin avulla. Katso koko ohje alta!
Annoksia4,Kypsennysaika15 minuuttia
Airfryer
Ainekset
2 kpl broilerin koipireisipalaa, ilman luita
1 roomansalaatti
2 kpl avokadoa
1 rkl hienonnettua ruohosipulia
100 g valkoista leipää
Oliiviöljyä
4 kpl sardellifileitä, hienonnettuna
1 valkosipulin kynsi, puristettuna
1,5 dl majoneesia
½ dl creme fraichea
1,5 dl parmesanraastetta
1 rkl sitruunanmehua
Suolaa ja pippuria
Ohjeet
1. Sivele kanankoivet oliiviöljyllä. Suolaa reilusti molemmilta puolilta. Aseta kananpalat Airfryeriin nahkapuoli ylöspäin. Grillaa 12 minuuttia 200 asteessa. Ota pois, kun nahka on kullanruskeaa ja rapeaa. Leikkaa kana palasiksi juuri ennen tarjoilua.
2. Paloittele leipä isoiksi kuutioiksi ja laita palat kulhoon. Kaada päälle oliiviöljyä, lisää suola ja mustapippuri ja ravistele. Laita leipäkuutiot Airfryeriin ja kypsennä 4–5 minuuttia 200 asteessa.
3. Paloittele roomansalaatti karkeasti ja sekoita sen kanssa puolet caesarsalaatinkastikkeesta ja krutongeista vadilla.
4. Lisää päälle loput kastikkeesta, viipaloitu avokado ja paloiteltu kana.
5. Purista päälle hieman sitruunan mehua ja koristele ruohosipulilla.
Näin teet alla olevan kastikkeen
Näin teet kastikkeen:
Sekoita sardellit, valkosipuli, majoneesi ja creme fraiche tehosekoittimella.
Laita seos kulhoon, lisää parmesaani, sitruunamehu ja hieman mustapippuria. Sekoita.
Jos kastike tuntuu paksulta, voit lisätä hieman vettä. Lisää tarvittaessa suolaa.