Airfryer-resepti: Peruna
Peruna on yksi monipuolisimmista kasviksista. Se voidaan soseuttaa, friteerata, paistaa, paahtaa ja niin edelleen. Sitä voi käyttää eri muodoissa, suikaleina, lohkoina tai ohuina siivuina. Kaikki rakastavat perunoita, mutta erityisesti ranskalaisia, olipa kyse sitten kotitekoisista tai pakastetuista ranskalaisista.
Nauti ranskanperunoista friteeraamatta ja joutumatta käsittelemään vanhaa friteerausöljyä. Ilmafriteerauslaite on ihanteellinen keittiölaite, jolla saat rapeita tuloksia hetkessä. Sinun tarvitsee muistaa vain kaksi asiaa.
Vältä ensinnäkin täyttämästä koria liian täyteen varmistamalla, että valmistat oikeat määrät.
Toiseksi kultaiset ja rapeat ranskanperunat ovat vieläkin helpompia: muista ravistaa koria muutaman kerran kypsennyksen aikana, jotta ilma virtaa tasaisesti.
Airfryerissa kypsennetyt perunat voivat edelleen olla show'n tähti erityisiä tilaisuuksia varten tai illallisella, jos haluat tehdä vain jotain erityisen hyvää. Jos haluat lisätä ranskanperunoihin tai lohkoperunoihin hieman mausteita ja makua, sekoita joukkoon yrttejä ja hieman öljyä. Löydä perunareseptejä Philips Airfryerille: Tutustu NutriU-sovelluksen resepteihin!
Huomaa, että aika ja lämpötila voivat vaihdella määrän ja Philips Airfryer -mallin mukaan. Suosittelemme, että pidät ruokaa silmällä kypsennyksen aikana.
Vinkki: Saat lisää väriä ja rapeutta lisäämällä ruokalusikallisen öljyä ja sekoittamalla perunat ennen niiden valmistamista Airfryerissa.
Kotitekoiset ranskanperunat
Määrä: 0,5–1 kg.
Aika: Aluksi 10 minuuttia, sitten 25 minuuttia
Lämpötila: 130 °C aluksi, sitten 200 °C
Vinkki: Ravista koria välillä
Vinkki: Ravista koria välillä
Pakasteranskalaiset
Määrä: 500–800 g
Aika: 20–25 minuuttia
Lämpötila: 180 °C
Vinkki: Ravista koria välillä
Lohkoperunat
Määrä: 300–500 g
Aika: 30 minuuttia
Lämpötila: 180 °C
Bataattiranskalaiset
Määrä: 300 g
Aika: Aluksi 10 minuuttia, sitten 5 minuuttia
Lämpötila: 160 °C aluksi, sitten 200 °C
Vinkki: Ravista koria välillä
HD9870/20
HD9867/90