• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Valkosuklaaleivos pähkinöillä

    Ihanan siirappista

    Annoksia 1 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 60 m

    Ainekset

    • 150 g suolaamattomia sekalaisia pähkinöitä
    • 1 pussi vaniljasokeria
    • 400 g pehmeää sokeria
    • 150 g valkoista suklaata
    • - vuoka (25 x 30 cm), rasvattu
    • 200 g jauhoja
    • 4 kananmunaa
    • 125 g pehmeää voita

    Ohjeet

    • 'Lämmitä uuni 200 asteiseksi.
    • Laita silppuveitsi monitoimikoneeseen. Leikkaa pähkinät karkeasti ja laita ne erilliseen kulhoon. Murenna suklaa paloiksi kattilaan ja aseta se hitaasti kiehuvan veden päälle. Sekoita suklaan sulaessa.
    • Vaahdota voi ja sokeri kulhossa. Riko kananmunat kuppiin yksitellen ja laita ne sekaan syöttöputken kautta monitoimikoneen ollessa käynnissä. Lisää seuraavaksi sulatettu suklaa ja pähkinät syöttöputken läpi ja sekoita muutaman sekunnin ajan. Lisää jauhot kolmessa erässä. Lisää lopuksi ripaus suolaa ja sekoita muutaman sekunnin ajan, kunnes taikina on tasaista.
    • Lusikoi taikina vuokaan ja levitä se 2 cm paksuksi kerrokseksi. Paista leivoksia uunissa 35 minuuttia, kunnes ne ovat kullanvärisiä. Ota vuoka uunista ja anna sen jäähtyä 10 minuuttia.
    • Leikkaa leivokset varovasti neliöiksi (älä leikkaa kokonaan läpi) ja anna jäähtyä kokonaan. Ulkopuoli on rapeaa ja sisäpuoli on pehmeää ja hieman sitkeää.
    • Valmistusaika 1 tunti.
    Valkosuklaaleivos Pähkinöillä | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.