• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Sacher-suklaakakku

    Niin suklainen

    Annoksia 8 p, Valmistusaika: 30 m, Kypsennysaika 60 m

    Ainekset

    • 6 munanvalkuaista
    • 160 g sokeria
    • 240 g tummaa suklaata (70 % kaakaota)
    • 240 g huoneenlämpöistä voita
    • 5 munankeltuaista
    • 1 rkl vaniljasokeria tai 1 tl vaniljaesanssia
    • ½ purkkia aprikoosihilloa
    • pyöreä vuoka (24 cm)

    Ohjeet

    • Kaikkien ainesten on oltava huoneenlämpöisiä. Vatkaa munanvalkuaiset monitoimikoneen kulhossa kovaksi muttei kuivaksi vaahdoksi. Lisää sokeri hitaasti konen käydessä. Siirrä seos suureen kulhoon ja laita sivuun.
    • Sulata suklaa kulhossa kuumaa vettä sisältävän kattilan päällä (kulho ei saa koskettaa vettä). Vatkaa voi valkoiseksi vaahdoksi tehosekoittimen terästerällä. Lisää suklaa voihin tehosekoittimen käydessä. Lisää keltuaiset ja vatkaa vaahdoksi. Lisää vaniljasokeri ja sekoita vielä.
    • Sekoita suklaataikina ja valkuaiset varovasti yhteen kulhossa. Lisää jauhot varovasti sykäyspainikkeella. Älä sekoita liikaa.
    • Lämmitä uuni 180 asteeseen. Voitele ja jauhota pyöreä vuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa tunnin ajan.
    • Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se sitten pituussuunnassa kahteen osaan. Levitä molempien osien pinnalle aprikoosihilloa. Laita palat päällekkäin ja peitä koko kakku suklaakuorrutuksella.
    • Kuorrutus: Sulata suklaa ja lämmitä maito ja kerma. Sekoita yhteen ja koristele kakku.
    • Valmistusaika 30 minuuuttia + 60-70 minuuttia uunissa
    Sacher-Suklaakakku | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.