Tämä omenahilloke sopii erinomaisesti kotitekoisten pannukakkujen lisukkeeksi.
Annoksia 4 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 23 m
Ainekset
- 800 g omenaa
- 3 dl omenamehua
- 1/8 tl jauhettua neilikkaa
- ½ sitruunan kuori
- Lisäksi: 1 tl jauhettua kanelia
Ohjeet
- Kuori ja lohko omenat, poista ranka.
- Lisää kaikki ainekset SoupMakeriin ja kaada jooukkoon 1 dl vettä. Sulje kansi ja valitse hillokeohjelma.
- Kun ohjelma on päättynyt, paina manuaalisen sekoituksen painiketta lyhyesti kerran tai kaksi. Voit kaataa osan nesteestä pois ennen sekoittamista, jos haluat hillokkeesta sakeampaa.
- Avaa kansi ja tarjoile hilloke kanelilla koristeltuna.
- Vinkki: Omenan lisäksi voit lisätä hillokkeeseen päärynää, kvitteniä tai raparperia.
Omenamehun voi korvata vedellä ja yhdellä teelusikallisella tummaa sokeria.